avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselat pe internet de o persoana care se da drept fata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselat pe internet de o persoana care se da drept fata

de doi ani si jumatate am crezut ca vorbesc cu o fata pe internet,ca avem o relatie,de curand am aflat ca mai mult fratele ei vorbeste cu mine folosindu-se de identitatea surorii lui si de pozele ei.am mai aflat ca nu sunt singurul inselat asa,numai eu am probe ca a mai inselat mai bn de 20 persoane.din greseala surorii lui am reusit sa citesc conversatiile lor de cand el venise in vizita la mine sa vada daca sunt baiat de treaba pt sora lui.atunci mi-am dat seama ca surorii lui nu-i pasa de mine si ca el a venit doar sa profite de bunatatea mea.i-am trimis foarte multe cadouri si multe mii de euro crezand ca este pt ea,dar de fapt el lua totul.cred ca ati inteles in mare patania mea,nu imi vine inca sa cred,dar nu pot lasa ca acest individ sa nu plateasca legal,ce legi sunt in privinta asta?
Este trist sa vezi oamenii care se plang de lipsa Legii sugerand incalcarea acesteia .... :(

In loc de povestea cu marul va spun una idealista in care oamenii cinstiti daca ar respecta Legea (nedand mita, neindemnand la fapte contrare Legii, incercand sa se coalizeze pentru a obliga Statul prin organele si institutiile lui sa aplice legea), societatea in care traim poate ca ar fi mai buna.

Dar din pacate nu Legea nu e buna in Romania, ci aplicarea ei si oamenii care ar trebui sa o impuna si sa o intareasca prin aplicarea ei corecta.

O plangere penala, sustinuta, nu e mai scumpa decat consultarea unui avocat si e oricum mai ieftina decat tot ce ati platit pana acum sau decat problemele pe care le puteti avea (si rezolvarea lor) daca dupa ce urmati sfatul cu marul de mai sus ei va vor face o plangere penala. Se mai intampla sa strige hotul: "Hotii!"

Sau treceti la pierderi si in loc sa va mai distrugeti cativa ani cu problema asta, mergeti mai departe.

Si data viitoare gasiti-va o prietena reala si fiti mai atent, ca si in acel caz puteti fi inselat...

Numai bine.
[am reusit sa citesc conversatiile lor de cand el venise in vizita la mine sa vada daca sunt baiat de treaba pt sora lui.]

Vreti sa spuneti, ca fratele ei a venit la dvs. in vizita, insa pe ea nu ati cunoscut-o personal? Asta reiese din ce relatati dvs. Cred ca tot ce aveti de facut este sa "deschideti bine ochii" pe viitor si sa nu mai aveti atat de multa incredere in oameni. Cat despre prejudiciul cauzat de acei tineri, este foarte greu de recuperat.

Si nu cumva, respectivul frate sa fie de fapt iubitul ei, pe care o foloseste ca pe o marioneta, cu scopul de a obtine bani...Am auzit astfel de cazuri.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Andr33agav, utilizator
nu a cumparat ea bilet,eu i-am cumparat.infractiunea e ca asa inseala zeci de persoane,numai eu stiu de 50-60 dar in realitate sunt sute.eu cred ca e o infractiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune agentie de turism danassis danassis Buna seara, O prietena de-a mea a cumparat vouchere pentru a efectua o excursie la sfarsitul acestei luni. Din pacate s-a dovedit ca \\"agentia\\" ... (vezi toată discuția)
Bilete de avion false carmena_dixi carmena_dixi Buna seara,ma numesc Carmen,sunt din Braila si am cumparat de la firma Serufin din Braila(situata pe str Calarasilor langa tribunalul Braila)2 bilete de avion ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere nelu90 nelu90 Buna ziua...Am si eu o problema, poate putin mai stupida. De ceva vreme fac curte unei domnisoare. La un moment dat mi s-a plans ca trebuie sa plateasca niste ... (vezi toată discuția)