freeelis a scris:
Nu cred ca trebuie sa ne ironizam . Nu o sa ma convngeti ca ceea ce spuneti dvs are si o logica, dupa ce ati semnat acea declaratie de bunavoie.
Ce va nemultumeste faptul ca angajatorul nu a luat amenda de la ITM pentru ca nu v-a inmanat un exemplar de pe c.i.m. si a scapat de sanctionare prin prezentarea acelei declaratii ?
Dvs de ce nu ati oprit un exemplar de pe c.i.m.?
Nu ne ironizam, doar radeam impreuna.
Acum, la modul cel mai serios:
Nemultumirea mea tine de alte chestii.. cercetare disciplinra pentru atributii, eu necunoscand aceste atributii deoarece nu am primit exemplarul si fisa postului, etc.
Exemplar din CIM am oprit. Am oprit in sensul ca am primit exemplarul in ALB, pe mail. Dar acest exemplar este in ALB, nu este exemplar valabil, valid, oficial, stampilat, semnat, etc.
Din toata discutia noastra, mi-as fi dorit sa-mi exemplificati un articol sau ceva, din care sa reiasa nulitatea anumitor acte, atunci cand o parte nu le respecta, sau a unor acte, care atunci cand nu sunt respectate, sunt lovite de nulitate.
p.s. Referitor la fraza dumneavoastra "Nu o sa ma convngeti ca ceea ce spuneti dvs are si o logica, dupa ce ati semnat acea declaratie de bunavoie." pot sa va spun urmatoarele: in Romania, un angajatorii da angajatului un set de acte, printre care si declaratia pe proprie raspundere ca a primit un exemplar de CIM. Probabil si pentru ca e greu sa tot trimiti in fiecare zi cate un act la semnat. Prin urmare, angajatul semneaza. Problema intervine atunci cand angajatorul, ori de rea credinta, ori fiindca a uitat (se mai intampla), nu trimite inapoi angajatului un exemplar din CIM, asa cum s-a intamplat in czul de fata. Prin urmare, indiferent daca va conving sau nu, aceasta este realitatea, angajatorii trimit la semnat un set de acte si declaratii, urmand ca ulterior sa transmita copiile.