Am si eu o problema la locul de munca.. am lucrat la o cofetarie fara carte de munca 1 an jumate pentru ca avea firma in insolventa si a trebuit sa-si faca alta si din probleme cu banii i-am inteles, nu doar eu ci toti angajatii.. acum din luna lui mai ne-au fost facute contractele de munca la 8 ore 5 zile p sapt ceva normal cu toate ca lucram si sambete si duminici dar fara nici un spor sau ore suplimentare.. in fine au platit decat p luna lui mai 8 ore p carte,iar din iunie suntem trecuti cu 4 ore fara sa semnam nimic si fara sa ne spuna ceva,am gasit noi din greseala pontajul scos cand trebuia sa se duca sa plateasca.. acum eu am intrat in preaviz pentru ca nu-mi mai convine sa stau asa doar ca am foarte multi bani de luat am 2 luni restanta si nu stiu cum sa procedez ca sa-mi iau bani si sa scap de locul ala\ :(( ce pot face eu?? ei nu stiu ca eu am aflat de cele 4 ore,dar nici eu nu am nici o dovada ca tre sa-mi dea bani din urma?
Nu inteleg foarte bine ultima dvs. intrebare..
Daca va referiti la ce zona a ITM-ului au facut domnii politisti sesizare, atunci nu stiu sa va raspund.
Eu in buletin am domiciliul in Bucuresti, firma la care am lucrat are sediul in Voluntari / Ilfov
Am Inteles . Este vorba despre ITM Ilfov care are sediu in Calea Giulesti , undeva in pe langa IDM Basarab - cum se spune.
In acest caz, va trebui sa mergeti la iTM ilfov si sa le explicati situatia. Chiar daca veti merge la ITM , angajtorul va trebui sa va plateasca drepturile salariale restante ori in urma sesizarii ITM-ului ori in urma actiunii in instanta sau a procedurii de mediere.