Am si eu o problema la locul de munca.. am lucrat la o cofetarie fara carte de munca 1 an jumate pentru ca avea firma in insolventa si a trebuit sa-si faca alta si din probleme cu banii i-am inteles, nu doar eu ci toti angajatii.. acum din luna lui mai ne-au fost facute contractele de munca la 8 ore 5 zile p sapt ceva normal cu toate ca lucram si sambete si duminici dar fara nici un spor sau ore suplimentare.. in fine au platit decat p luna lui mai 8 ore p carte,iar din iunie suntem trecuti cu 4 ore fara sa semnam nimic si fara sa ne spuna ceva,am gasit noi din greseala pontajul scos cand trebuia sa se duca sa plateasca.. acum eu am intrat in preaviz pentru ca nu-mi mai convine sa stau asa doar ca am foarte multi bani de luat am 2 luni restanta si nu stiu cum sa procedez ca sa-mi iau bani si sa scap de locul ala\ :(( ce pot face eu?? ei nu stiu ca eu am aflat de cele 4 ore,dar nici eu nu am nici o dovada ca tre sa-mi dea bani din urma?
Procedura consta in felul urmator:
- depuneti sesizarea
- ITM-ul va efecta un control la acel angajator si va dispune in caz ca nu exista dovada platii salariului un anumit termen in care sa se vina cu dovada platii salariului
- Daca la expirarea termenului nu se vine cu dovada platii salariului ITM-ul il poate sanctiona contraventional pe angajator si este posibil sa va indrume catre instanta de judecata considerand ca este vorba despe un conflict de munca
O alta varianta, mai uzitata in ultima vreme, va poate indruma direct la instanta de judecata fara a mai efectua un control.
Inteleg.
O alta problema ar fi ca banii restanti sunt dinainte de a-mi face contractul de munca.
Cum pot dovedi eu ca angajatorul inca mai are datorii catre mine, daca dansul nu recunoaste acest lucru ? Pentru ca, dupa cum am mai spus, angajatorul sustine ca mai are sa-mi dea suma de 1600 LEI, iar eu stiu ca trebuia sa iau 2500 lei.
Asta in caz ca cei de la ITM imi cer dovedirea faptului ca angajatorul, sau fostul angajator inca mai are restante catre mine.
O dovada fizica, cum ar fi un contract,nu am.
Ca dovezi "verbale" sa le zicem, ar putea confirma ceilalti angajati ca am lucrat acolo.
Asta daca cei de la ITM baga in seama astfel de dovezi..