avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trecerea numelui tatalui in certificatul de nastere al ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trecerea numelui tatalui in certificatul de nastere al copilului

buna ziua , as dori sa stiu si eu cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie .
am cunoscut o fata care are deja un copil de 2 ani , iar pe certificatul de nastere este trecuta ea la numele mamei , iar la numelei tatalui nu este trecut nimic doar o simpla linie si as dori sa trec eu numele meu in dreptul tatalui.
astept un raspuns . va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 13:51, 1 Septembrie 2013
treaba e ca ea stie cu cine a facut acest copil care are 2 ani si stiu si cine e tatal copilului cu adevarat , eu vreau sa fiu tatal copilului si pe mine sa ma treaca ca tata in certificatul de nastere al copilului
Daca o sa fi tatal acestui copil , o sa fiti obligat sa-i platiti pensie de intretinere, daca mama lui va cere acest lucru .Daca sunteti tata, sunteti...cel putin inca 16 ani ,ati spus ca are 2 acum , parintele acestui copil pe care vreti sa-l treceti pe numele dvs. desi nu e al dvs. Veti avea obligatia de intretinere , de crestere in bune conditii a acestui copil. Nu e un joc , nu tine doar cat vreti, sau cat va e bine cu mama copilului. Este o obligatie serioasa , in viata dvs. O sa va convina sa mai fiti tatal acestui copil si cand o sa aveti propiul dvs. copil?? Ganditi-va bine ce vreti sa faceti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Paternitate ceruta de tatăl copilului Maridor Maridor Va rog ajutați ma cu un răspuns. Am conceput un copil cu fosta mea iubita. Toate bune și frumoase pana am ajuns acasă la ea după naștere. A refuzat sa ... (vezi toată discuția)
Nume copil dupa casatorie Cornelia G Cornelia G Daca un barbat se casatoreste cu o femeie care are un copil,copilul trece automat si el pe numele barbatului dupa cununie?Daca nu care sunt posibilitatile de a ... (vezi toată discuția)