avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cerere emitere a ordonantei ce va contine somatia de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cerere emitere a ordonantei ce va contine somatia de plata

Am primit o citatie insotita de o actiune, de la un SRL partener caruia probabil nu i-am platit vreo factura, fara sa vreau. suma este infima, 2000 RON. Buba e ca actiunea este facuta de Urban si asociatii.

Ce este de facut? ei intemeiaza actiunea pe OG 5/2001 modificata, si cer emiterea ordonantei ce va contine somatia de plata reprezentand contravaloare facturi fiscale, si sa faca aplicarea art. 274 C.Pr.Civ.

Ce se poate intampla si cat poate cere Urban cheltuieli de judecata, doar asta ma sperie. Ca as fi platit imediat acele 2000 RON daca m-ar fi contactat SRL-ul.....

Data de infatisare este 26 martie maine ar trebui depusa intampinare (pe care nu o am si nu stiu sa o fac) o pot depune si direct la infatisare? Sa imi iau avocat? Sa platesc suma aceea si sa merg cu OP atasat la intampinare?

Ce sa fac?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mikyblue , utilizator 22:25, 18 August 2009
:) Sunteti simpatic/a. Nu credeti ca raspunsul la aceasta intrebare depinde de prea multi factori (cand veti avea ceva, veti lucra, se vor plictisi ei, etc) ca sa va pot raspunde?
Ma scuzati, insa banuiam ca exista o perioada de timp in care poti fi urmarit financiar ...dupa care se prescrie...
Situatia in care ma aflu (financiar) nu-mi da de ales...de aceea intrebam, deoarece nu prea am alte cai de ales...
Va multumesc!
In momentul in care au un titlu executoriu, pot reinnoi cererea de executare silita din 6 in 6 luni pana achitati debitul sau se plictisesc ei.
Va multumesc!:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interzicerea utilizarii unui semn similar cu marca. ordonanta presedintiala. cheltuieli de judecata. edipav edipav dragilor. am si eu o nelamurire de natura procedurala care nu ma lasa sa dorm. sa presupunem ca un titular X detine o marca care desemneaza produse Z. sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata pentru pensia alimentara vasilescu simona vasilescu simona am o nelamurire in legatura cu procesul pentru stabilirea pensiei alimentare. vreau sa stiu daca exista posibilitatea sa trebuiasca sa platesc cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Am fost citat la judecatorie pentru neplata unei facturi de prestari servici! va rog ajutati-ma Magnum Magnum In decembrie am fost la un hotel la care am solicitat cazare , dar in urma actiunilor societatii pe care o detin si sunt administrator nu am putut achita ... (vezi toată discuția)