Am primit o citatie insotita de o actiune, de la un SRL partener caruia probabil nu i-am platit vreo factura, fara sa vreau. suma este infima, 2000 RON. Buba e ca actiunea este facuta de Urban si asociatii.
Ce este de facut? ei intemeiaza actiunea pe OG 5/2001 modificata, si cer emiterea ordonantei ce va contine somatia de plata reprezentand contravaloare facturi fiscale, si sa faca aplicarea art. 274 C.Pr.Civ.
Ce se poate intampla si cat poate cere Urban cheltuieli de judecata, doar asta ma sperie. Ca as fi platit imediat acele 2000 RON daca m-ar fi contactat SRL-ul.....
Data de infatisare este 26 martie maine ar trebui depusa intampinare (pe care nu o am si nu stiu sa o fac) o pot depune si direct la infatisare? Sa imi iau avocat? Sa platesc suma aceea si sa merg cu OP atasat la intampinare?
:) Sunteti simpatic/a. Nu credeti ca raspunsul la aceasta intrebare depinde de prea multi factori (cand veti avea ceva, veti lucra, se vor plictisi ei, etc) ca sa va pot raspunde?
Ma scuzati, insa banuiam ca exista o perioada de timp in care poti fi urmarit financiar ...dupa care se prescrie...
Situatia in care ma aflu (financiar) nu-mi da de ales...de aceea intrebam, deoarece nu prea am alte cai de ales...
Va multumesc!