avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SUNT TERORIZATA!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SUNT TERORIZATA!!!!!!!!!!!!!!

Buna! Am revenit din nou pe site ul acesta care ma ajuta foarte mult ! Dar acum pot spune cu toata certitudinea ca sunt terorizata !
De ce spun ca sunt terorizata si de cine ?
Aceasta este intrebarea pe care poate v o puneti cei care cititi titlul meu! Va rog mult sa ma ajutati! Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez! Locuiesc la bloc, la etajul 3 cu inca 2 prietene! Avem un vecin care vrea sa ne faca sa plecam din aces bloc! Ne acuza ca il deranjam frecvent cu muzica data la maxim in orele de liniste , nu suporta sa purtam tocuri, sa facem dus dupa ora 22.00 , intr un cuvant nu putem face nimica ! Nu pot sa vorbesc urat la adresa lui, stiu ca potrivit legii nu am acest drept, insa el nu stie asta! Suntem frecvent injurate, n i se vorbeste foarte urat, ne face proaste, nesimtite , si multe alte caracteristici de genul acesta !Acum o luna a depus o langere la politie pentru un presupus chef ! Noi nu eram la apartament, insa am lasat cheia la o prietena ! Aceasta nu ne a zis ca a avut probleme cu politia, nici ca ar fi batut cineva la usa in miez de noapte ! Dar dupa exact o luna a venit o invitatie de la politie ! Vecinul a depus o plangere , a doua de cand locuiesc in acest bloc! Lucrul mai grav este ca el cere in declaratie sa fim cercetate in mod penal ! Cand am auzit ce vrea sa faca am ramas incremenite ! Partea mai rea este ca are ca martori 2 vecini care il sustin,dar care nu vor sa se ajunga la caz penal ci doar sa primim o avertizare si sa incetam cu galagia , adica cu presupusele chefuri pana la 6.00 dimineata(au fost 3 in cei 2 ani pe care i am petrecut la etajul 3 )!Va rog mult sa mi spuneti daca se poate sa ajung cu acest caz la tribunal , pentru ca el nu vrea sa discute cu noi , si nici nu are de gand sa si retraga plangerea! Ne a spus foarte clar:NE VEDEM LA TRIBUNAL fiul lui.
Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac si cum sa procedez !
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 20:30, 14 Aprilie 2009
Eu am locuit pe Nerva Traian si un bloc era inconjurat de alte 3 ca intr-un cerc. Cand un taran dadea o petrecere, nu dormea nimeni din cele 4 blocuri si asa era in fiecare simbata noapte. Ce lista? Face lista cu toti vecinii din cartier?
Legea nu zice de asa ceva si e si de bun simt sa nu te gandesti ca pe cei din blocul de vis a vis nu-i scoli din somn.
Asta e petrecere? Cu sunet la maximum? Asta nu e muzica, e zgomot doar.
Putina carte nu ar strica la natia romana. O opera, un ateneu, ceva pastile de cap.
Nu cred ca natiile civilizate se duc buluc la opera, sau concerte. Si de altfel cred ca m-ar deranja si Wagner dat la maxim
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2009
marius cioca, utilizator
marius cioca a scris:

Nu cred ca natiile civilizate se duc buluc la opera, sau concerte. Si de altfel cred ca m-ar deranja si Wagner dat la maxim


Wagner, domnule, nu se asculta la nici un maximum.
Da, natiile educate, nu pitecantroape ca noi, apreciaza cultura. Nu manelele si micii cancerigeni pe gratar, in parc.
Va rog sa nu ma mai jigniti. Sunt roman si nu ma simt deloc "pitecantroapa".
Ultima modificare: Miercuri, 25 Martie 2009
marius cioca, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se ajunge in nici o instanta si nu exista nici un procuror care sa inchida pe cineva ptr tulburarea linistii publice asa ca stati linistita ca nu veti pati nimic in afara de amenda DACA POLITIA CONFIRMA CA SE FACE ZGOMOT DE FATA CU EI poate sa spuna vecinul si ca l-ati ucis pe Kennedy. De asemenea trebuie sa depuneti plangere la politie ptr amenintarea cu bataia, cea mai BUNA APARARE E ATACUL.

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Amenintare vecin radu_laudatu radu_laudatu Buna seara! Ma numesc Radu si de doi ani si jumatate m-am mutat impreuna cu sotia si catelul intr-un bloc vechi iar sub mine sta o femeie de 60 de ani care ... (vezi toată discuția)