avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... SUNT TERORIZATA!!!!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

SUNT TERORIZATA!!!!!!!!!!!!!!

Buna! Am revenit din nou pe site ul acesta care ma ajuta foarte mult ! Dar acum pot spune cu toata certitudinea ca sunt terorizata !
De ce spun ca sunt terorizata si de cine ?
Aceasta este intrebarea pe care poate v o puneti cei care cititi titlul meu! Va rog mult sa ma ajutati! Nu stiu ce sa fac si cum sa procedez! Locuiesc la bloc, la etajul 3 cu inca 2 prietene! Avem un vecin care vrea sa ne faca sa plecam din aces bloc! Ne acuza ca il deranjam frecvent cu muzica data la maxim in orele de liniste , nu suporta sa purtam tocuri, sa facem dus dupa ora 22.00 , intr un cuvant nu putem face nimica ! Nu pot sa vorbesc urat la adresa lui, stiu ca potrivit legii nu am acest drept, insa el nu stie asta! Suntem frecvent injurate, n i se vorbeste foarte urat, ne face proaste, nesimtite , si multe alte caracteristici de genul acesta !Acum o luna a depus o langere la politie pentru un presupus chef ! Noi nu eram la apartament, insa am lasat cheia la o prietena ! Aceasta nu ne a zis ca a avut probleme cu politia, nici ca ar fi batut cineva la usa in miez de noapte ! Dar dupa exact o luna a venit o invitatie de la politie ! Vecinul a depus o plangere , a doua de cand locuiesc in acest bloc! Lucrul mai grav este ca el cere in declaratie sa fim cercetate in mod penal ! Cand am auzit ce vrea sa faca am ramas incremenite ! Partea mai rea este ca are ca martori 2 vecini care il sustin,dar care nu vor sa se ajunga la caz penal ci doar sa primim o avertizare si sa incetam cu galagia , adica cu presupusele chefuri pana la 6.00 dimineata(au fost 3 in cei 2 ani pe care i am petrecut la etajul 3 )!Va rog mult sa mi spuneti daca se poate sa ajung cu acest caz la tribunal , pentru ca el nu vrea sa discute cu noi , si nici nu are de gand sa si retraga plangerea! Ne a spus foarte clar:NE VEDEM LA TRIBUNAL fiul lui.
Va rog mult sa ma ajutati ca nu stiu ce sa fac si cum sa procedez !
Multumesc anticipat!

Cel mai recent răspuns: gamezcdr , utilizator 20:30, 14 Aprilie 2009
Unde s-a ajuns..la ciini...parerea mea e ca trebuie sa traim normal si atunci nu deranjam..Ciinii nu prea au ce cauta in bloc,sau trebuie educati...in State trece un ciine cu lesa pe un trotuar,iar pe celalalt trotuar altul si nici nu se uita unul la celalalt.:=D>Cred ca am spus tot EDUCATIE,care se refera si la noi si la copii si la ciini.
Pai cainii aceia din state, normal ca nu se latra unul pe celalalt pentru ca au pian acasa si iau meditatii la "bune maniere". La noi cateii cu pian acasa sunt mai putini, majoritatea sunt din familii cu educatie precara unde n-au ce vedea...... si atunci fac si ei ce vad la stapanii lor...:)
Ultima modificare: Duminică, 29 Martie 2009
elga50, moderator
=D>DA TE SUSTIN PT CE AI SPUS! eu locuiesc de 2 luni intr-un ap. cu 2 cam cam vechi scartie tot : pat parchet etc (stau in chirie) ei am o dna deasupra mea care o deranjeaza si daca rad oameni buni; de ex. aseara mi-a batut in calorifer e adevarat ca era 12 noaptea dar..mai am si eu musafiri(mi-a venit sora din afara) mai discuta omul..mai rade ca la naiba ..
va imaginati ca a batut in calorifer...mai tare a venit si la usa (nu i-am dat drumul ). Ce naiba sa faci cu ea?
Tin sa va zic ca nu e prima data. Si nu sunt singura carea s-a plans de ea.Am listat legea 61 si am pus in paranteza la29). tulburarea linistii locatarilor între orele 22,00-8,00, prin producerea de zgomote, larma sau prin folosirea oricarui aparat, obiect (BATUTUL IN CALORIFER )ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice situate în imobile cu destinatia de locuinte sau în imediata vecinatate a acestora; ...ce spuneti oare reusesc s-o induplec s-o fac sa inteleaga ca e firesc . Stau in chirie dar nu cu contract, deci nu ma pot lua de ea direct.
spuneti-mi voi o cale amiabila. Multumesc!!!
In legea 61 nu exista interval orar (8-22) ptr persoanele fizice ci doar ptr cele juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)
Vecin absurd alopici2005 alopici2005 am un apartament in bucuresti intr-un bloc cu 4 etaje . locuiesc la etajul al 2 -lea iar vecinul de sub mine este total absurd si se cearta cu aproape toti ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)