Aveti dreptate, dar ce sa fac daca cineva i-a dat acordul fara sa gandeasca, sa stau acum sa dezgrop mortii, sa vad cine a gresit, sau sa rezolv problema?
I-am propus sa se rebranseze, sa monteze contor separat pe coloana veche de gaz (costa aproximativ 1200 lei), sa traga singur coloana separata de gaz pentru a nu consuma la comun cu cei care acum doar gatesc pe aragaz sau a se debransa total de la coloana de gaz si sa cumpere plita electrica, oare ce varianta sa ii mai propun, sincer este cam batrana ca o luam de nevasta.
Va rog pe toti sa va puneti si de o parte (cea debransata) DAR mai ales in situatia in care ati fi proprietar a unui apartament bransat, care achitati caldura, dar platiti suplimenar la gaz pentru vecinul care nu vrea sa se branseze si prefera sa FURE de la restul proprietarilor sub deviza "Toti sunt niste prosti eu sunt destept, lasa ma ca merge si asa!"
Cand foloseati repartitoarele de caldura ce masuri ati luat impotriva acelora care dadeau consum zero,i-ati debransat de la gaz ?
De ce credeti ca am renuntat la repartitoare?
Marea majoritate inchideau caloriferele si foloseau aragazul (dar era o chestie generala), o parte le scoteau si le tineau pe balcon la racoare (pentru ca erau cu citire radio), iar ceilalti plateau caldura pentru toti si gazul pe numarul de persoane.