avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare conventie divort notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare conventie divort notar

Buna ziua,

Am si eu o intrebare.
Am divortat prin notar avand un copil minor si in conventia pe care am incheiat-o, fostul sot a semnat ca fetita va ramane la mine si el va veni oricand vrea sa o vada acasa la noi (la parintii mei).
Acum domnul pentru ca are pe cineva si vrea sa arate ce tata bun este, vrea sa o ia cu el in oras, si acusi imi va cere si mai mult timp de petrecut cu ea fata de ce a semnat.
Ma ameninta in fiecare zi ca daca nu fac asa, se duce si ma da in judecata. Astazi mi-a dat "termen" de 2 saptamani de gandire. Daca nu fac cum spune el, se duce si ma da in judecata.
Vreau si eu sa stiu daca atat de usor se poate modifica acea conventie. Conteaza la vreo instanta in tara asta faptul ca cea mica nu a petrecut nici macar o zi cu tatal ei de cand era mica, pt. ca acesta nu a vrut si s-a trezit acum cand ea are 5 ani si e gata crescuta, s-a trezit ca are copil si vrea sa petreaca timp cu ea?
Inteleg ca un sot rau nu inseamna un tata rau dar nu m-am inteles omeneste cu el sa mai aiba putina rabdare sa mai creasca cea mica......nu am incredere sa mi-o ia nici macar cateva ore. Eu am respectat tot ce am scris in conventie.

Ce ar presupune procesul in instanta?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:05, 29 Septembrie 2013
Martonze a scris:

Nu exista intelegere amiabila acolo unde partenerii s-au despartit, din cauza neintelegerilor.

Or fi si unii care se despart din prea multa iubire si intelegere, dar mi-as dori sa nu mai vad asemenea generalizari ...naive (asta ca sa fiu poliicoasa).

Dupa "logica" frazei dvs. eu as fi nemuritoare ...din cauza ca nu m-a vazut nimeni murind.

Pe de alta parte, chiar TITLUL acestui topic sugereaza existenta unei intelegeri initiale ce se doreste a fi modificata.

De modificat se poate modifica... dar ...ca la croitor.
Ar fi preferabil sa mergeti la maestrul haute couture cu materialul brut si nu cu o haina proasta din croiala.

Ultima modificare: Duminică, 29 Septembrie 2013
romascanu, moderator
In topic se face vorbire de o conventie, sinonim cu intelegere. Amiabila sau nu, semnatarii stiu mai bine :sorry:
In schimb, doamna spune
nu m-am inteles omeneste cu el

Din toata expunerea doamnei, rezulta ca intelegerea este de fapt ...neintelegere.
Unii se despart din cauza instrainarii , a se vedea necesitatea de a lucra in strainatate pentru intretinerea familiei, altii din alte cauze, chiar daca nu au avut conflicte in familiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara - neînțelegeri program de vizită AndreeaMirabela AndreeaMirabela Sunt in proces de divort m.am inteles cu tatal copilului pe toate capetele de cerere.acum intervine programul de legaturi Va rog un sfat cum e mai bine Eu ... (vezi toată discuția)
Program de vizita minor Daniela988 Daniela988 Am divorțat de curand împreună avem o fetiță de 2 ani si 4 luni . Tatăl ei a fost violent fizic cu mine cand aveam minora in brate, a fost violent si ... (vezi toată discuția)
Incalc hotararea judecatoreasca privind dreptul la vizita?!? Teodora77N Teodora77N Buna ziua Va rog mult lamuriti-ma intr-o problema Cnf hotararii judecatoresti, fostul sot are dreptul sa vada fetita noastra doua weekenduri pe luna, de ... (vezi toată discuția)