avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de preaviz

Buna ziua! Lucrez la o companie care face concedieri, in urma unei testari profesionale. Pe data de 3.09.2013, mi s-a comunicat ca nu am reusit sa iau aceasta testare. Intrebarile mele sunt: in cat timp trebuie sa primesc preavizul de concediere, de la ce data eu nu trebuie sa ma mai prezint la serviciu si daca in perioada de preaviz se lucreaza program normal sau redus la jumatate? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters155247 , utilizator 16:21, 5 Septembrie 2013
Nu este asa cum spuneti dvs. V-am explicat ca nu avem o reglementare expresa in sensul mentionat de dvs.
Multumesc mult pt raspunsuri, dar sincera sa fiu, polemica dvs nu m-a facut sa inteleg mare lucru. As mai avea totusi nevoie de un raspuns: eu sunt acum in concediu de odihna. Daca in acest timp, preavizul ajunge la locul meu de munca, cu ce data intra in vigoare: cu data la care el ajunge la locul de munca sau cu data cand eu merg prima zi la serviciu, dupa concediu? Va multumesc inca o data.
Depinde de ce este prevazut in acea instiintare .In principal, preavizul ar trebui sa inceapa imediat dupa revenirea din,dar exista posibilitatea ca data de inceput sa fie cuprinsa inauntrul perioadei de CO.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare profesionala ContSters250888 ContSters250888 Buna ziua. Un salariat a fost convocat de catre comisia de examinare pentru sustinerea unei evaluari profesionale sub forma scrisa (angajatorul intentiona ... (vezi toată discuția)
Evaluare profesionala ady09 ady09 Codul Muncii prevede ca ,in cazul desfacerii CIM pe durata determinata din motive imputabile angajatujlui cf art.61 lit.d-pregatire profesionala_anterior ... (vezi toată discuția)
Testari periodice, in vederea evaluarii anuale 28lacra 28lacra Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, care este cadrul legal sub care medicul sef de sectie isi poate testa subalternii (asistente, infirmiere) lunar? Dupa ... (vezi toată discuția)