Buna ziua! Lucrez la o companie care face concedieri, in urma unei testari profesionale. Pe data de 3.09.2013, mi s-a comunicat ca nu am reusit sa iau aceasta testare. Intrebarile mele sunt: in cat timp trebuie sa primesc preavizul de concediere, de la ce data eu nu trebuie sa ma mai prezint la serviciu si daca in perioada de preaviz se lucreaza program normal sau redus la jumatate? Va multumesc.
Multumesc mult pt raspunsuri, dar sincera sa fiu, polemica dvs nu m-a facut sa inteleg mare lucru. As mai avea totusi nevoie de un raspuns: eu sunt acum in concediu de odihna. Daca in acest timp, preavizul ajunge la locul meu de munca, cu ce data intra in vigoare: cu data la care el ajunge la locul de munca sau cu data cand eu merg prima zi la serviciu, dupa concediu? Va multumesc inca o data.
Depinde de ce este prevazut in acea instiintare .In principal, preavizul ar trebui sa inceapa imediat dupa revenirea din,dar exista posibilitatea ca data de inceput sa fie cuprinsa inauntrul perioadei de CO.