avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu compensatoriu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu compensatoriu

Până când trebuie plătit salariul compensatoriu pentru o concediere conform articolului 65 din Codul Muncii? Tocmai mi-am primit pe card ultimul salariu și văd ca nu mi-au pus în plus decât concediul neefectuat (zilele astea fac o lună de la concediere). Trebuie neapărat sa fac o cerere (deși cred că cel mai bine este să acționez direct în instanță deoarece e evident că dacă vroiau să-l dea îl dădeau și fără cerere)?
Cel mai recent răspuns: Alin Gheorghe , Alte profesii 14:40, 24 Martie 2009
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept la compensatie theosy theosy Buna ziua, am marea rugaminte de a ma ajuta si pe mine in urmatoarea speta: In august 2009, o firma privata(SRL), mi-a fost desfacut contractul de munca ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu syka syka Buna ziua. Ma numesc Sica si in data de 1.07.2009 mi s-a desfacut contractul de munca conf. art.65 alin 1 si 2 din Codul muncii. Conform CMNN trebuia sa ... (vezi toată discuția)