avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:
Este necesar sa vorbiti cu un vocat german intrucat este o chestiune si de practica.
Avocatii romani nu cunosc practica instantelor germane.
Au si alt sistem de drept.
Dar in mod sigur va trebui sa pledati vinovat intrucat la ei daca pledezi nevinovat si te gasesc vinovat e foarte rau.
avocat Claudiu Lascoschi
Exista o singura solutie,cum am aratat mai sus,aceea de a consulta un avocat german care cunoaste legea gernmana si practica judiciara germana.Nu stiu cum trebuie sa pledati.Singurul care va poate raspunde este avocatul german.Nu imi place sa ma erijez ca asi cunoaste lucruri pe care nu le cunosc.V-am mai atras atentia si revin asupra acestui aspect,asupra eventualelor consecinte administrative care va pot fi defavorabile si pot impieta serios asupra viitorului dvs.in acea tara.Aceasta, cu atat mai mult,cu cat este cunoscuta in lumina ultimelor evenimente,imaginea romanilor in Europa.Faceti orice pentru a contacta si eventual,a angaja un avocat german.Apelati la Ambasada Romaniei,la organizatiile romanesti din diaspora,la oricine va poate ajuta ,imprumuta sau sponsoriza,mai ales daca nu aveti posibilitati materiale.Dati atentia cuvenita acestei probleme pentru a nu regreta mai tarziu.restul sunt pure speculatii...B-)