radugrgsc a scris:
Multumesc tuturor pentru sfaturi, si apreciez daruirea cu care indrumati oamenii pe acest site.
Intre timp am discutat cu un avocat roman de aici(pe net) si cica m-as incadra la o amenda administrativa. Acuma sunt stresat sa nu cumva sa dau peste un judecator mai rasist putin care cand va afla ca sunt roman sa ma parleasca bine de tot. Avand in vedere ca e viitorul meu in joc o sa incerc sa-mi caut un avocat sau sa vad daca nu cumva o sa-mi dea din oficiu.
Oricum ca si concluzie> stikul asupra caruia am atentat o sa ma coste in jur de 1000 eu, stres cat china ....si poate ce-i mai grav cu viitorul compromis in aceasta tara. Pe de o parte e bine ce sa intamplat caci cine stie ...poate ajungeam ca in proverbul romanesc cu oul si boul....... Citind cam majoritate mesajelor de pe acest site am invatat despre viata mai mult decat am invatat pana acuma din propria experienta......
inca o intrebare......nu stau bine deloc cu banii....se paote oare sa-mi angajez un avocat si sa-l platesc esalonat? un avocat acordat din oficiu se plateste?
va mai astept cu alte sfaturi......si de ce nu cu mustrariile de cuviinta.
Este ultimul mesaj pe care il postez pe aceasta situatie.Sa va fie clar dvs.va trebuie un avocat german si nimic mai mult.Nu va riscati viitorul citind tot felul de speculatii ale unor avocati romani,de altfel competenti in legea romana.Nici unul dintre cei ale caror sfaturi le aveti pe acest site , nu cunoaste legea germana si practica judiciara germena,urmarile administrative ale unei eventuale condamnari cat de infima ar fi aceasta.Facti orice sacrificiu, apelati la oricine va poate ajuta in Romania sau in Germania pentru a apela la serviciile unui aparator german.Apararea dvs.nu va decurge conform discutiilor de pe acest site.Treziti-va la realitate pentru a nu regreta mai tarziu,daca vreti sa va faceti un viitor mai bun in Germania.Toata lumea de aici a fost draguta si v-a sfatuit.Dar nu este destul,discutati cu germanii .
N.B.
Imi cer scuze daca cele inserate de mine au avut un accent de duritate,dar trebuieste sa constientizati situatia reala si sa actionati in consecinta,intelegand ca noi cei din Romania (cel putin cei care v-am dat pareri)avem niste limite in ceeeace priveste legea germana