avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avertisment scris

Atunci cand mi se aduce la cunostinta un avertisment scris,trebuie sa-l si semnez?Daca refuz s-o fac ,mi-l trimit prin posta cu confirmare de primire?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:43, 3 Aprilie 2009
crimson a scris:

Ca si litigiu de munca fapta s-a prescris . Insa, din experienta, daca angajatorului "i s-a pus pata" va gasi cu siguranta alt nod in papura.

Corect, daca angajatorul doreste sa desfaca sau sa inceteze un c.i.m. unui salariat atunci poate gasi orice motiv pentru a scapa de acel angajat cu conditia sa respecte prevederile legale in materie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare dispciplinara ! habibi habibi Buna ziua ! Pt absente nemotivate am convocat salariatii respectivi, acestia nu s-au prezentat , ma gandesc acum ... intocmesc procesul verbal si apoi decizia ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care se poate desface un cim pe motiv indisciplinar? M.Dacian M.Dacian In ce conditii si care sunt pasii pe care un angajator ii urmeaza daca vrea sa desfaca contractul de munca pe motiv indisciplinar? Iar angajatul cum se poate ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara petricap petricap lucrez la o multinationala, intr-un post de conducere, si ma confrunt cu urmatoarea problema: in luna iulie mi s-au intocmit actele pentru prima cercetare ... (vezi toată discuția)