Buna ziua , ma confrunt cu urmatoarea situatie : Tatal meu mai are un copil cu o alta femeie pana sa se casatoareasca cu mama mea , cu alte cuvinte am un frate vitreg.
Problema mea este in felul urmator acest frate vitreg isi va cere partea lui din casa , casa fiind pe numele tatalui meu el nu sta cu noi are familia lui ( Nu ne intelegem deloc)
Intrebarea mea este urmatoarea : cum pot proceda ca acest frate sa nu aiba dreptul la pareta lui de mostenire daca tatal meu nu mai exista ?
Din ce am inteles trebuie facut un contract de vanzare cumparare intre mine si tatal meu in care sa se faca obiectul tranzactiei .
Probabil ca o sa va puneti problema de ce vreau sa fac acest demers;
- Simplu nu am avut de a face cu acel om niciodata , el nu a facut parte din familia noastra niciodata, iar de fiecare data cand a putut sa il dea in judecata pe tatal meu maicasa a facut-o. Iar din prisma lcururilor intamplate pana acum stiu sigur ca el va veni sa isi ceara partea necontenit .
In concluzie cum pot proceda?
vrem sa consultam un notar si un avocat si am zis sa pun o intrebare si aici deoarece acest forum il folsoesc de ceva timp
Va multumesc anticipat!