avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort in Spania
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort in Spania

Buna ziua.Am divortat in Spania acum 2 ani.Am trimis sentinta in tara si a fost recunoscuta la tribunalul unde am avut ultimul domiciliu.Insa cand am vrut sa-mi reanoiesc cartea de identitate la Consulat am intampinat probleme.Mi s-a spus ca nu am nici un nume intrucat in sentinta nu este specificat ce nume voi relua dupa divort si ca nu am dreptul nici la numele de dinainte de casatorie si nici a fostului sot.De atunci tot intreband ....si nimeni nu stie sa-mi dea un raspuns clar.In tara la respectivul tribunal mi-au spus ca nu au mai avut un asemenea caz,avocatul mi-a spus ca trebuie sa redeschid proces ....in Spania mi-au spus ca nu pot "adauga "acel paragraf care prevede reluarea numelui intrucat nu le permite legislatia.Chiar atat de dificil poate fi sa-ti reiei propriul tau nume?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: flory78 , utilizator 21:38, 18 Septembrie 2013
Va multumesc.Voi incerca....sper sa reusesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! am fost căsătorită în românia (amândoi suntem ... Eugenia Andreea Eugenia Andreea Buna ziua ! Am fost căsătorită în România (amândoi suntem români) apoi am venit în Spania și după ani de zile fostul a plecat în alta tara și nu ... (vezi toată discuția)
Divort Criss1985 Criss1985 Buna seara . As dori sa va fac o mica intrebare. Am fost casatorita cu un cetatean de origine turca, ne- am casatorit in Turcia dupa care am locuit in Spania ( ... (vezi toată discuția)
Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)