avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despagubiri RADET
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despagubiri RADET

Buna ziua,

Prin subsolul blocului unde locuiesc, trec doua conducte magistrale apartinand RADET. Vreau sa va intreb daca pot solicita RADET-ului ( in numele Asociatiei de Proprietari ) despagubiri.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:35, 20 Septembrie 2013
Nu vorbim aici de coloanele de alimentare cu energie termica care trec prin toate subsolurile blocurilor. Acestea exista si nu am nimic de reprosat in cazul lor. Pe langa aceste conducte ( comune ) trec separat si independent doua conducte cu diametrul de aproximativ 1m ( definite MAGISTRALE ). Se numesc Magistrale ( cum am definit de la inceput ) acele conducte cu un diametru adimensionat fata de cele normale si care fac legatura intre punctele de termoficare de cartier ale RADET. Sper ca de data aceasta ati inteles si daca aveti vre-un raspuns, lamurire sau sfat sa-l publicati. Daca doar incercati sa imi dovediti ca dreptul la proprietate in aceasta tara nu exista sau faptul ca RADET-ul este un colos si n-am cum sa ma iau de guler cu el.......va rog sa nu mai postati articole ca nu ma supar. Astept in acest sens articole de la alti proprietari care au aceeasi problema in legtura cu RADET-ul sau alti monopolisti ( vezi Apa Nova, Distrigaz etc. ).
Va multumesc.
Cand vreti sa primiti raspunsuri lamuritoare, trebuie sa va exprimati lamuritor. Daca spuneati de la bun inceput de diametrul de 1m al acestor magistrale, nu mai intram in discutii inutile cu dv.

Si chiar v-am intrebat daca sunt ceva special si mi-ati spus o parere ca "nu ar trebui sa treaca....", nu un diametru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subsolul e de vina? ContSters189595 ContSters189595 buna ziua suntem o asociatie formata din mai multe blocuri unan dintre scari avand repartioare. as dori sa stiu cum se imparte factura radet .ce ... (vezi toată discuția)
Desfiintare tevi apartinand radet ndb ndb Buna ziua, Asociatia in care sunt membru nu mai beneficiaza de serviciile RADET din ianuarie 2010, intrebarea mea este urmatoarea: putem desfiinta tevile ... (vezi toată discuția)
Proprietar tevi subsol bloc eubogdan eubogdan as vrea sa aflu cine este de drept proprietar pe tevile de apa calda si caldura din subsolul blocului, in conditiile in care niciun proprietar din bloc nu mai ... (vezi toată discuția)