avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce pot face in cazul in care nu primesc raspuns de la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce pot face in cazul in care nu primesc raspuns de la comisia de disciplina a angajatorului?

In data de 6 august mi am dat demisia, si nu am vrut sa stau in preaviz. In 1 septembrie primesc somatie sa ma prezint la comisia de disciplina a angajatorului, pentru data de 4 septembrie. Am fost prezent la comisie, si la final, mi s a transmis ca in decurs de 5 zile lucratoare o sa primesc prin posta raspunsul aferent comisiei(cum urmeaza sa mi se inchida contractul). Astazi este a 8-a zi, de cand am fost la comisie, si nu am primit nici un raspuns. Am sunat la angajator, iar jurista societatii m a informat ca nici macar nu au inceput indocmirea actelor pentru inchiderea contractului individual de munca. Pot face o plangere la ITM, sau cum pot proceda in continuare?Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, deoarece trebuie sa trimit actualului angajator, decizia de la comisia de disciplina,de inchidere a contractului, altfel pierd postul actual.
Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:15, 16 Septembrie 2013
pe cei de la firma nu i au interesat acest aspect, ca mi am dat demisia cu art 81, ei asa procedeaza cu toti angajatii care isi dau demisia
In acest caz, comisia de disciplina a fost intrunita dupa ce contractul dvoastra de munca a fost inchis. Este bine daca aveti pe exemplarul demisiei ce a ramas la dvoastra sa aveti viza de intrare, asa puteti sa faceti dovada ca demisia a fost depusa inainte de convocarea la comisia disciplinara.
Pe cererea de demisie ce rezolutie s-a pus de catre angajator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare contract munca pe durata cercetarii disciplinare ionbar ionbar Buna ziua, Avem un caz mai deosebit si am nevoie de ajutorul dvs pentru a-l gestiona corect. Doi salariati s-au batut in timpul programului de munca in ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz UnDac UnDac Buna, M-am angajat de ceva vreme si la inceput era totul lapte si miere. Apoi am aflat si ce era dupa gard. Salariul nu e cat mi s-a spus la interviu, ... (vezi toată discuția)
Ref demisie fara preaviz BarbuViorica BarbuViorica Pe data de 2 dec 2015 am fost angajata cu cm pe perioada nedeterminata,in care este mentionata perioada de proba de 3 luni.La incheierea contractului am fost ... (vezi toată discuția)