avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interpretare notiune \'\'bun propriu\'\'
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interpretare notiune ''bun propriu''

poate sa-mi spuna cineva daca de art.340 CC lit.g,notarul tine cont la deschiderea unei succesiuni?va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: elenaref , utilizator 10:04, 22 Septembrie 2013
Daca fiul vitreg isi mentine pretentiile la totalitatea bunurilor, atunci nu veti avea alta cale decat sa mergeti in instanta unde se va decide - in functie de probele administrate - includerea sau dimpotriva scoaterea terenului din masa succesorala.

Notarul nu va incerca sa il convinga pe fiul dvs vitreg, acesta va putea eventual sa se consulte cu un avocat care sa ii explice situatia.
va multumesc frumos pentru raspunsul dvs.,va urez o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune - bunuri proprii/bunuri comune elenaref elenaref am fost casatorita din 1987 pana in 2003 cand am divortat,la partaj mie mi s-a atribuit un teren de 2300 mp pe care il detineam ca donatie personala si ... (vezi toată discuția)
Separare de bunuri lonita lonita Bună ziua Soția mea dorește sa achiziționeze o proprietate cu bani proprii, proveniți din donație de la sora ei. Eu mai am un copil din alta ... (vezi toată discuția)
Terenul primit de un veteran de razboi este bun propriu sau bun comun? Lutic Lutic Buna ziua, As dori sa stiu daca terenul primit de la stat/primarie de catre un veteran din al 2-lea razboi mondial este bun propriu sau este bun comun al ... (vezi toată discuția)