gi-jane2 a scris:
Deci.. unchiul e cel ce l-a lovit, nu fratele. Nu ati zis in primul mesaj ca ar fi vb de fratele tatalui. Cand s-a intamplat asta si de unde stiti ?
Nimeni intreg la cap nu ar cere copilul la domiciliul lui doar pt pensia ce o va incasa probabil de la celalalt parinte.
Da,unchiul este cel care l-a lovit.impropriu zis unchiul pentru ca nu au fost casatoriti!Credeti-ma acest individ nu este intreg la cap si va spun sigur ca pentru el partea financiara este cea mai importanta!Stiu ca l-a lovit pentru ca in acest week-end am mers la prietena mea acasa si cand ne-am jucat cu copilul intr-un context nu mai stiu cum s-a ivit problema copilul a spus ca il doare nasucul si intrebandu-l ne-a spus ca a fost lovit de ¨unchi¨.El in ideea ca va fi obligat sa plateasca pensie alimentara din urma desi nu stie ca nu o sa plateasca din urma s-a speriat si in anumite mesaje a spus ca renunta la copil si sa faca ce vrea cu el ca nu se mai baga!Se tot suceste in legatura cu copilul deci clar interesul lui direct nu este copilul ci teama ca va fi pus sa plateasca pentru copil.