avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calcul energie termica apt cu tevi izolate
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calcul energie termica apt cu tevi izolate

Rog niste detalii privind legislatia in vigoare ce indreptateste un proprietar sa-si micsoreze plata la cheltuielile comune cu incalzirea din bloc daca isi izoleaza tevile verticale de incalzire ce trec prin apt., avand in vedere ca detine centrala termica proprie.Am izolat si casetat tevile respective, firma care face calculul consumului a fost de acord insa presedintele asociatiei de proprietari nu accepta modificarea situatiei de fapt.Doresc doar micsorarea costurilor din apt. pentru partile comune(caldura care o radiaza tevile verticale) si nu celelalte cheltuieli comune pentru incalzirea proprietatii comune a asociatiei.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 17:23, 23 Septembrie 2013
Tot dintr-un oras mare va informez cum se face pe aici.In plus vine pe teren un angajat al acestei firme de repartitoare si incheie un proces- verbal. Ce sa va zic ?. Ca aceste firme au afisat in holul unde se formeaza coada un tabel cu tarifele practicate pentru diverse situatii ?.
De exemplu pentru recalcularea unei luni se cere comision, pentru sigilarea unui repartitor la fel, inlocuirea unui repartitor de asemeni costa, etc. Stau bietii oameni la rand cu ochii fixati pe usa si dintii inclestati. Stau ca oile la muls.

Am vazut acolo pereti intregi de dosare cu documentatiile blocurilor si o birocratie care trebuie hranita lunar din munca bietilor oameni.Oamenii erau mai fericiti inainte, acum sunt dezbinati pentru jumuleala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pierderi de caldura la bloc / lege maruis maruis Buna ziua, As dori sa stiu daca exista vreo reglementare (lege) legata de calculul (distribuirea) pierderilor de caldura pentru o scara de bloc. Mai exact ... (vezi toată discuția)
Plata incalzire in bloc danaluminita danaluminita Locuiesc intr-un bloc cu mai multe apartamente, din care mai mult de 50% sunt cu incalzire cu centrala proprie de apartament. restul apartamentelor sunt ... (vezi toată discuția)
Plata parti comune radet arvat_t arvat_t Buna seara,sunt in totalitate debransata de la Radet,partile comune din apartament,respectiv coloanele de caldura au fost izolate prin pereti de rigips.Am ... (vezi toată discuția)