Buna ziua! Spuneti-mi va rog und anume trebuie sa merg pentru a ma interesa daca firma care isi desfasoara activitatea dedesuptul apartamentului meu are autorizatie de functionare si in ce conditii a obtinut-o deoarece noua nu ne-a cerut nimeni semnatura pentru a ne da acordul, in cnditiile in care magazinul mixt produce foarte mult zgomot care ne deranjeaza. Mentionez ca spatiul este unul inchiriat. As dori sa-mi spuneti daca pentru expunerea produselor in afara magazinului au nevoie de atorizatie si unde ma pot interesa daca detin acest act. Doamnele vanzatoare sunt extrem de derajate de faptul ca aunci cand spal balconul apa se scurge peste butoiele lor de plastic, in conditiile in care le-am rugat sa si le restranga putin si nu au vrut ( noi am facut o prelungire la tubul de scurgere dar nu sunt multumite). Ma poate bliga cineva sa-mi spal balconul, proprietate personala, intr-un anumit interval orar? M-au tot amenintat ca-mi fac reclamatie la plitie si as dori sa stiu daca detin dreptul de a-mi face curatenie in casa cand imi fac timp si nu dupa programul lor de la magazin. Mentionez ca am si un bebelus mic si chiar fac treaba in casa atunci cand am timp, nu chef. Va multumesc.
Nu am cum sa spal cu mopul....am incercat. Noi avem bacoanele deschise...toti din bloc de fapt. Si stam in apropierea plajei. Nu e nisip pe plaja cat e la noi in balcon. Ar rebui spalat de 2 ori pe zi. Bineinteles ca nu e cazul, nu am timp de asa ceva....dau cu matura pana nu mai suport mizeria si atunci trebuie sa spal....dar nu pot spala la 1 noaptea ca sa nu deranjez 2 doamne care nu ar avea altceva de facut decat sa se restranga jumatate e metru....atat. multumesc de indicatii....am incercat si ieri cu vorba buna....n-a mers. Le-a rugat sa-si mute putin lucurie c vreau sa spal....nu au vrut. Atunci une este obrazul subtire?....e foarte rar. Nu au acord e functionare de la nimeni din scara. Si nu sspal cu furtunul. Sunt suficiente 2 galetuse de apa....dar cand vrei sa faci furtuna intr-un pahar cu apa. N cred ca exista cineva care nu si-a spalat vreodata balconul cu apa....si eu chiar nu sunt maniaca de spalat pentru ca nu am timp.
Ultima solutie este un furtun a preungirea tubului. O vom face si pe asta.....in final cel mai destept cedeaza.