avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... URGENT...AJUTATI-MA VA ROG............
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

URGENT...AJUTATI-MA VA ROG............

demisia si concediul medical

am semnat o demisie cu acordul partilor pe data de 02.03.2009 dar incetarea contractului de munca incepe cu data de 01.04.2009.mentionez ca am fost fortata sa semnez si sunt si gravida.
intrebarea mea este daca pot lua concediu medical inainte de 01.04.2009 si daca pot beneficia de cele 90 de zile de concediu legale.
va rog din suflet sa imi raspundeti pt ca este o problema urgenta si vreau sa stiu daca mai pot macar asa sa imi iau concediu medical.
nu vreau sa intru in concediu de maternitate pt ca nu pot neavand 12 luni lucrate neintrerupt conform codului muncii, adica am pauza de 10luna intre fostul servici si actualul.
va rog sa-mi raspundeti si mie daca pot lua concediu medical in conditiile in care demisia mea incepe cu data de 01.04.2009.
urgent...........................
ajutati-ma
Cel mai recent răspuns: ContSters47405 , utilizator 08:23, 26 Martie 2009
zpavel_alia a scris:

NOTIFICATI SOCIETATEA CA NU MAI SUNTETI DE ACORD CU INCETAREA CONTRACTULUI DE MUNCA INCEPAND CU 1.04.09.

Salariatul poate face notificarea respectiva dar pentru a avea urmarea dorita trebuie ca angajatorul sa o admita.
Incetarea CIM prin acordul partilor se realizeaza ca urmare a vointei comune angajat - angajator, pentru anularea ei este necesara tot o vointa comuna.
Avand in vedere ca acest contract de munca nu a incetat inca, iar una dintre parti isi retrage acordul, cred ca se poate incerac totusi acea notificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia si concediul medical ginablonduta ginablonduta am semnat o demisie cu acordul partilor pe data de 02.03.2009 dar incetarea contractului de munca incepe cu data de 01.04.2009.mentionez ca am fost fortata sa ... (vezi toată discuția)
Demisie 2010 anicoleta anicoleta Buna ziua, Daca o persona este in concediu medical si doreste sa-si depuna demisia cu incetarea imediata a contractului de munca ce articol trebuie sa invoce ... (vezi toată discuția)
Demisie varg varg Buna, O cerere de incetare a activitatii cu art.55 lit b si un act aditional conform caruia compania imi ofera salarii compensatorii - odata semnate ... (vezi toată discuția)