avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caini de companie la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caini de companie la bloc

Buna seara,
1.Exista o lege care reglementeaza vreun fel de consum la cheltuieli de intretinere, in cazul in care ai un caine de companie?
2.Ce nr.de lege are cea care obliga proprietarul unui caine sa-l declare si unde?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 21:18, 28 Septembrie 2013
@ thran. Ati depasit limita bunului simt mascand o neintelegere cu o insinuare. In asemenea cazuri se impun scuze si blocarea dvs. de catre ad-torul de site. Si apoi,daca vreti sa fiti spiritual,cel putin faceti-o scriind articulat. Saraca gramatica...
Interventie moderator

@petricadracea

Dupa cum puteti observa, @adriantot este moderator al acestei sectiuni si, daca se simtea ofensat, cu siguranta ar fi sters mesajul. Dialogul intre cei doi, dupa cum apare, este unul colocvial si acceptat de ambii.
Referirile la gramatica sunt :offtopic: si considerate atac la persoana, astfel incat, cu tristete va spun, ca sfaturile pe care ni le dati, vi s-ar fi potrivit dv.

Deocamdata inchid topicul. Daca @adriantot considera potrivit, il va redeschide.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2013
elga50, moderator
@thran,
@petricadracea,
Daca o sa cautati in istoricul recent al aplauzelor, o sa vedeti ca eu v-am aplaudat pe amandoi. Dar v-am aplaudat pentru mesajele anterioare si nu pentru acestea ultimele.
Sigur ca mesajul in care @thran spune ca ma contrazic nu este corect si de aceea am raspuns cu o gluma ca sa incheiem discutia frumos. Ar fi trebuit sa blochez atunci discutia si asa l-as fi scutit pe @perticadracea sa riposteze atat de dur.
Dar pe un forum se mai intampla si asemenea lucruri. Cred ca lucrurile s-au lamurit cat de cat cu privire la discutia deschisa de @Elidor, ne oprim aici cu rugamintea ca aceste ultime mesaje (pe care nu le agreez) sa nu constituie motiv de suparare intre cei doi.
Luati cate o bere de fiecare din partea mea ca de aceea am umplut doua halbe si fiti prieteni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Animale de companie asociatie de proprietari aspo28bis aspo28bis Va rog sa ne prezentati parerea dvs.in urmatoarea situatie:Cum raspundem solicitarii unui proprietar de a taxa suplimentar in cotele de intretinere pe ... (vezi toată discuția)
Taxa de caine Dana Marin Dana Marin A intrat un virus cu cainii pusi la plata la intretinere, mai nou. Vor sa puna vecinii mei in regulamentul de ordine interioara a asociatiei ca sa platim taxa ... (vezi toată discuția)
Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)