avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea Fondului Funciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea Fondului Funciar

Va rog, cine ma poate lamuri? In 1974 parintii mei au cumparat casa de la Stat cf Legea 4/1974 iar in Decizie si in Titlul de proprietate sunt trecuti la teren :100 mp ,,atribuiti tov. X in indiviziune care fac parte din suprafata totala de 360 mp '' a intregii gospodarii. Conform cererii de retrocedare( punere in posesie) a Legii Fondului Funciar eu am primit in proprietate doar cei 100 mp din totalul de 360.
Bun! Alti vecini au cumparat casele de la Stat dupa Revolutie si , conf Ord prefectului au fost improprietariti cu intreaga suprafata de 360 mp.
Am facut demersuri in timp la primarie fara rezultat, Cine are experienta in domeniu... am sanse sa castig IN INSTANTA diferenta de teren care practic este tot in curte la mine dar platesc chirie pentru ea ?? Va multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:50, 27 Septembrie 2013
Pai ...! asa este ca ma asteapta o mare batalie? nu stiu ce inseamna asta ,,uzucapiune" dar stiu ca trebuie sa rezolv, altfel...cum pot vinde casa????
Ultima modificare: Vineri, 27 Septembrie 2013
Stoiancornel, utilizator
tre' sa faceti cum va spun..o iesire din indiviziune

ubik zice/stie el ..dar din ardeal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 clementzzamf clementzzamf Tatal meu prin certificatul de mostenitor a dobandit prin certificatul de mostenitor un imobil din Bucuresti si terenul aferent conform legii sistematizarii ... (vezi toată discuția)
Se admite donatia cotei parti de teren in indiviziune? mariapopescu mariapopescu Tata este comostenitor cu o nepoata,ambii fiind mentionati in titlul de proprietate care-i pe numele mamei lui decedate.In situatia data tatal imi poate dona ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ? loredy1983 loredy1983 Am si eu o intrebare .. este vorba de 6 asa zisi proprietari pe o suprafata de 500 mp de teren , spun asa zisi proprietari deoarece ei au facut un acte de ... (vezi toată discuția)