Buna seara,
Cum se recomanda transmiterea notificarii de incetare a CIM? Prin email este valida? Sediul firmei este in Cluj dar eu lucrez la un punct de lucru intr- un alt oras. La ce sediu este recomandat sa Trimit acea notificare in cazul in care este recomandat sa o Trimit in scris?
Multumesc!
Va recomand scrisoarea recomandata cu valoare declarata !
Am citit despre un caz :cineva a primit o recomandata de la angajator ,a semnat de primire cum era normal,dar in interior nu era decat o adresa de inaintare a deciziei de concediere+lista cu locurile vacante.Problema era ca decizia si lista nu erau ,doar adresa de inaintare ! Continuarea ............va dati seama !
Vineri dupa-amiaza am transmis notificarea prin Posta Romana cu confirmare de primire catre sediul central din Cluj, unde este inregistrata societatea.
Astazi am primit un sms de la fostul sef in care imi cerea sa ma prezint sa ii predau cheile de la birou, chei care nu mi-au fost predate niciodata si pe care nu le-am folosit niciodata. Acele chei exista intr-un sertar de la birou si l-am informat despre acest fapt.
Totodata, l-am rugat sa imi comunice data la care sa ma prezint pentru a imi primi salariul cuvenit celor 26 zile din luna septembrie in care m-am prezentat la serviciu.
Raspunsul dansului a fost ca salariul nu mi-l castig din simpla prezenta la munca, ci din incasarile ce le aduc, lucru ce nu este stipulat in contractul de munca.
Oficial, in CIM este trecut un salariu iar neoficial "in mana" negociasem un alt salariu.
Ce sanse reale am de a-mi recupera salariul, macar cel oficial?
M-a amenintat, indirect, printr-un email, ca instantele de judecata vor hotari ce bani sa le achit. Imi imputa niste actiuni ce nu au nicio legatura cu mine. Cu siguranta, nu voi avea cum sa dovedesc acest lucru atata timp cat el se refera la anumite sisteme de lucru ce sunt disponibile doar pe calculatoarele din sediu.
Ce pot face in aceasta situatie?
In cazul in care refuza sa semneze de primire pentru notificare pe care am trimis-o, ce pot face pentru a fi sigura ca nu voi "beneficia" de alt tratament preferential in continuare pana la incheierea definitiva a CIM?
Buna ziua din nou! Revin cu vesti: am primit confirmarea de primire notificarii de incetare a CIM. O fosta colega mi-a transmis ca cei din firma mi-au trimis un plic cu confirmare de primire, nu a ajuns inca la mine. Ce mi-ar putea trimite?
Ce sa fac? Sa il primesc? Sau sa refuz primirea plicului?
Pasi demisie
mihai335
Buna seara, as dori sa stiu care sunt pasii pt obtinerea legala a demisiei.
Sunt in perioada de proba, mi-am anuntat angajatorul, dar vreau sa fiu sigur ca ... (vezi toată discuția)