avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Control la Asociatia de Propietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Control la Asociatia de Propietari

Salutare.
As dorii sa stiu carei autoritati trebuie sa m-a adresez pentru a face o reclamatie(sesizare) cu privire la nereguli in cadrul Asociatiei de Propietari.Adica,mod de calcul,felul in care sunt afisate listele de intretinere,etc..
Multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizn , utilizator 17:45, 20 Februarie 2014
Eu stiu ca anonimele si reclamatiile verbale nu se iau in consideratie si dupa cum spuneti Dumneavoastra , ar fi bine sa nu o mai bagati in seama ( bine inteles daca sunteti " curati " ) la ce spune . Ii puneti in vedere ca este restantiera cu penalizarea respectiva si apoi la tribunal , sa vedem cum are sa fie ajutata de relatii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea presedintelui si a comitetului executiv Dannna2002 Dannna2002 Comisia de Cenzori a blocului in care locuiesc a constatat nereguli in repartizarea costurilor ce au fost aduse la cunostinta presedintelui si ... (vezi toată discuția)
Bună seara la noi în bloc e o situație dificila. suntem asociație ... Ianit Ianit Bună seara La noi în bloc e o situație dificila. Suntem asociație de proprietari, eu ca proprietar al unui apartament am sesizat câteva nereguli vizavi ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligatiile unui presedinte al asociatiei de proprietari? adiria adiria Buna seara, Avem o uniune a asociatiilor de proprietari care se numeste ULAL, am descoperit ca administratoarea care administreaza asociatia noastra, ne-a ... (vezi toată discuția)