avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Restante banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Restante banca

Buna ziua.Am un credit ipotecar la care sunt girant platitor.De ceva timp sunt in imposibilitate de a plati rata si am primit somatie de la o firma de recuperare sa platesc restantele.Nu mai am nici o posibilitate de a plati.Sunt constienta ca voi pierde ce am ipotecat.Eu detin un apartament in care locuiesc si intrebarea mea este:sunt in pericol de a imi pierde si acest imobil proprietate si neipotecat daca sunt girant si cel ipotecat nu acopera creditul bancar? Pana unde vor merge cei de la recuperari?Titularul creditului nu mai detine nici o proprietate..Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CARMENUTZA67 , utilizator 22:43, 19 Octombrie 2013
Din ce am mai citit pe forum am aflat ca nu e bine pe numele copiilor pentru ca in caz de deces ei mostenesc si datoriile parintilor
Pai din moment ce dvs nu veti mai avea bunuri, ce sa mosteneasca copiii? Daca ati citit pe forum, ati vazut ca pot renunta la mostenire.Doar in cazul in care ramane apartamentul la dvs si vor sa il mostenesca, vor mosteni si datoria. Dar, sa speram ca veti muri mai tarziu decat se va prescrie aceasta :).
Multumesc frumos pentru raspuns si incurajare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Notificare scadenta anticipata CristinaMunteanu83 CristinaMunteanu83 Buna ziua, In 2008 am accesat un credit PF de nevoi personale cu garantie ipotecara in CHF de la banca X. Din luna februarie a.c. nu am mai achitat din ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)