avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal 0.42 alcoolemie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal 0.42 alcoolemie

In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a cerut contraexpertiza din care a reiesit probabilitatea sa fi avut 1 la mie in momentul producerii accidentului. Nu am avocat si curand am proces. Ce solutie as putea primi, cat conteaza contraexpertiza in instanta si ce as putea face? Cu toata stima! Va multumesc!
Din cate imi amintesc da' mi-am sustinut declaratia...dat faptul ca cel de la cercetari penale cred ca incerca sa scape repede de mine, profitand de faptul ca nu am avut bani sa imi angajez aparator.. Nu imi amintesc exact ce am declarat.. Contraexpertiza este cea care ma trage la fund.
Va dati seama ca nimeni nu poate sa va ajute nici macar cu un sfat avand in vedere ca nu furnizati informatii concrete, in necunostiinta de cauza sfaturile primite pot face mai mult rau decat bine si dupa cum vedeti si din rezultatul calculului retroactiv este posibil sa fiti trimis in judecata pe mana dvs. Pentru o analiza minima, sunt importante timpul scurs intre momentul opririi si recoltarea probelor biologice, consumul de alcool si alimente(cantitativ), anumite date despre dvs(greutate,inaltime etc), este posibil sa solicitati un nou calcul retroactiv dar va dati seama ca ar trebui sa reveniti asupra declaratiei date initial cu anumite precizari sau completari, este foarte riscant dupa cum ati si vazut, este posibil ca procurorul sa nu fie de acord cu un nou calcul dupa rezultatul obtinut in primul, este pacat ca la valorile pe care le-ati avut in sange nu ar trebui sa ajungeti in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar alcoolemie mastervoodoo mastervoodoo Buna ziua, am fost oprit pe drumul public de un politist si depistat ca am o concentratie de alcool de 0.42 aer expirat. Mi s-a deschis dosar penal, dar la ... (vezi toată discuția)
Help!!! e posibil sa`mi faca dosar penal? lode123 lode123 salut!!! am o ingrijorare si va rog sa ma lamuriti:( am condus masina sub influenta bauturilor alcolice si am facut accident, f putin am avariat masinile... a ... (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie 0.75 prima proba cernescu cernescu In urma cu 3 ani am avut un accident rutier cu alcoolemie de 0.42 in aer expirat si in sange 0.75 prima proba si la 1 ora dupa am avut 0.65. Procurorul mi-a ... (vezi toată discuția)