Va rog sa ma ajutati sa inteleg daca o persoana plateste cheltuielile de intretinere aferente unei persoane la o asociatie de proprietari si tot acea persoana are mai multe proprietati trebuie sa plateasca o persoana la toate proprietatile sau e suficient sa plateasca int-un singur loc!?
Observi ca te intelegem cam greu, din cauza felului in care te explici. In sfarsit, uite cum zic eu:
- daca ai o proprietate unde nu mai locuiesti de multa vreme, dat fiind ca - din pricina magazinului- preferi sa stai la mama ta, atunci faci o cerere de scadere a unei persoane la asociatia unde ai apartamentul prop. personala;
- la asociatia mamei tale, mergi si declari o persoana in plus;
- la asociatia unde ai magazinul trebuie sa inchei o conventie privind decontarile consumurilor si a numarului de persoane care lucreaza la magazin; pot sa-ti trimit un model de conventie, daca imi dai o adresa valida de mail.
Cu stima,
Întreținere
Lili5678
Buna ziua. Este legal sa fiu trecută la întreținere din momentul in care am achiziționat un apartament,doar pentru că vin acolo câteva ore pe zi sa ... (vezi toată discuția)