avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire paternitate

buna ziua , sa va spun povestea mea pe scurt in urma cu aproape 4 ani am avut o relatii intime cu o fata ,mentionez ca nu am trait impruna ,ea imi spunea ca ia anticonceptionale si dupa cateva luni ma anunta ca e insarcinata,asta a fost si scopul ei.eu nu mi am dorit acel copil ea a sustinut tare ca vrea copilul si ca nu are nevoie de nimic.de atunci noi nu am mai avut nici o treaba absolut deloc mi am dat seama ca am fost pacalit era mai mare ca mine avea 36 de ani si nu se maritase si isi dorea copil.eu am plecat din oras acuma lucrez in afara si am aflat de la cineva ca acuma 2 luni a deschis proces civil pt stabilirea paternitatii impotriva mea .va rog sa mi raspundeti, citatia dupa cat timp vine? daca eu numai locuiesc la adresa din buletin ce se intampla ? nu am cum sa semnez de primirea ei,eu stau in afara acuma.cum ma poate obliga sa recunosc un copil pe care nu mi l am dorit si m a pacalit ca sa l aiba, ce se intampla daca eu nu o sa fiu in tara si citatiile vin la adresa din buletin si eu nu am cum sa ma prezint?
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2013
crissnico, utilizator
Cel mai recent răspuns: crissnico , utilizator 17:19, 6 Octombrie 2013
ea nu stie unde lucrez si ce fac,dar daca eu nu am servici ce se intampla din ce ma pune sa platesc si cum se stabileste daca nu am venituri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire paternitate alexacris alexacris am avut o relatie cu un baiat acuma 4 ani din care a rezultat un copil ,el nu si a dorit copilul si nu l a recunoscut.acuma copilul are 3 ani si l am dat in ... (vezi toată discuția)
Proces de paternitate alexacris alexacris Sunt in afara tarii si am aflat ca mi s a deschis un proces de paternitate de o fata care sustine ca are un copil cu mine,pe situl judecatoriei am urmarit ce ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil ContSters248762 ContSters248762 buna ziua, am si eu o problema si as dori un sfat in urma cu aproape 4 ani am avut o relatie cu o fata nu ne intelegeam mai deloc,ne intalneam destul de rar si ... (vezi toată discuția)