avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program Vizita Copil la domiciliul Mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program Vizita Copil la domiciliul Mamei

sunt in divort cu sotia mea, la cererea ei, si momentan nu reusim sa ne integem asupra programului de vizitare al copilului. E de acord sa il vad de 2 ori pe saptamana dar nu la domiciliul ei, ca sa nu ii violez intimitatea. eu nu sunt de acord si cer dreptul de vizita la domiciliul copilului, care coincide cu al mamei. Ea zice sa il iau la mine, sa ma duc cu el afara, dar nu la ea in casa. ce sanse am sa obtin in instanta 2 zile pe saptamana la domiciluil copilului?
Instanta poate lua in considerare ambele variante. dar o sentinta nu va va rezolva problema. Fie ca ploua sau e frig, nu inseamna ca fiul dv este sechestrat in casa. mai degraba dv tineti in mod deosebit sa nu rupeti legatura cu mama, ceea ce dupa cum se vede nu e dorit si de partea adversa. Nu este corect pentru copil sa incercati sa va impuneti. sa colaborati cu mama in cresterea copilului da, dar sa va impuneti prezenta in casa mamei nu este o solutie in beneficiul copilului. Dv ati doi ati divortat, legatura cu copilul nu presupune sa obtineti "vederi" cu mama fosta sotie. Copilul are nevoie de dv amandoi si nu de o inevitabila situatie conflictuala care s-ar naste din dorinta dv de a va impune intr-un loc caruia nu-i mai apartineti.
Faceti mediere si stabiliti cum sa procedati.
Discutati pe larg cu mediatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile tatălui! cum pot obține ca programul de vizită a minorului să se desfășoare la domiciliul meu? Crz5 Crz5 Buna ziua,am un bebe de 3 luni dintr-o relatie de concubinaj si as dori sa stiu daca am dreptul sa imi iau bebelusul la mine acasa,tin sa mentionez ca mama lui ... (vezi toată discuția)
Mama impiedica vizitarea minorului in casa ei antoneugen antoneugen in urma divortului instanta a hotarat un program de vizita la domicilul mamei datorita faptului ca copilul fiind bolnav cu handicap grad 1 si dinsa fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara si dreptul de vizita al minorului liviumarsa liviumarsa cum se calculeaza pensia alimentara la un militar,daca se ia in calcul si norma de hrana?si daca prin vizita minorului nu se intalege si preluarea acestuia la ... (vezi toată discuția)