avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme Revisal

Buna ziua!
Avem o problema interesanta la firma, careia nu stim cum am putea sa-i dam de capat.
Este vorba de un angajat, ale carui urme nu le gasim nicaieri in lista salariatilor (ci doar in sectiunile istoric si rapoarte, dar si acolo fara nici o informatie, ci doar cu numele si tabele goale). Mai ciudat este ca nu apare nici in lista oamenilor suspendati si nici in a celor plecati sau detasati. Mai mentionez faptul ca omul este angajat vechi al unitatii, iar in back-up-uri salvate in oct 2011 si ian 2012 acesta e prezent cu toate datele si modificarile suferite vizibile.
Toate acestea ne fac sa credem ca e vorba de o problema tehnica, si nicidecum o eroare umana, mai ales ca predecesorii mei de la acest birou au mai intampinat genul acesta de probleme.
Intrebarea e urmatoarea: cum sa procedam pentru a reaparea angajatul in revisal, dar totodata sa fim si in legalitate cu organele competente? Va multumesc!
Ma scuzati daca am plasat gresit topicul.
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2013
Mircea1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mircea1990 , utilizator 12:56, 23 Octombrie 2013
Nu are ce sa zica ITM-ul ceva atata timp cat in baza lor de date exista acel salariat.

De ce amspus import/export , intrucat o situatie de acest gen a fost solutionata prin operatiunile de import /export baza de date . Pe un calculator nu se vedeau toti salariatii ,dupa aceste operatiuni pe calculatorul unde s-a importat baza de date au reaparut toti. Solutia a fost data de catre un IT-ist.
freelis: Mulțumesc pentru soluția propusă! Probabil asta va fi rezolvarea (deși nu sunt sigur că respectivul angajat mai există în baza ITM-ului,de vreme ce fiecare generare de registru suprascrie datele încărcate pe site-ul lor, adică generează alt tabel ca fiind valabil, și în care nu se regăsește salariatul. )
Vă mulțumesc încă o dată!!! Vom încerca soluția dumneavoastră.
Puteti verifica , solicitand de la ITM un extras din REVISAL.
Aha, deci vreți să spuneți că e posibil ca angajatul să fie afișat normal la ITM, iar problema să fie doar de afișare pe calculatorul nostru? În orice caz, vă mulțumesc încă o dată pentru răbdare. O să vă anunț dacă reușesc.
O seară plăcută!
Sincer nu am auzit de astfel de probleme. Probabil e ceva legat de calculator. Totusi puteti lua legatura cu cei de la Teamnet.

Alte discuții în legătură

Revisal - probleme de functionare si de completare Cornel  Vasile Cornel Vasile Vin cu rugamintea la toti cei care folosesc acest program sa posteze in acest topic probleme legate de functionarea versiunii noi a Revisal-ului , precum si ... (vezi toată discuția)
Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)
Preluare revisal Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Voi prelua de la o persoana Revisalul pentru o societate. Va trebui sa instalez programul pe un alt calculator, la sediul angajatorului. ... (vezi toată discuția)