avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Membru sau nemembru al asoc de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Membru sau nemembru al asoc de proprietari

daca nu sunt membru intr o ASOCIATIE DE PROPRIETARI ce OBLIGATII de plata am ?
Mentionez ca nu am dreptul de a participa si hotara nimic deci nici OBLIGATI nu ar trebui sa am atunci .Care este procedura cu cei care nu sunt in ASOCIATIA DE PROPRIETARI, cum pot plati fara sa suporte cheltuielile cu salariile ENORME ?
nu avem fond de reparatii intocmai ca ajungem lunar sa platim mai mult salarii decat ce consumam , platim fond de rulment 5 lei/luna , se vinde anexe si cladirea se clatina ?

o persoana care nu locuieste nu face mizerie ajunge si la 50 lei /luna, de ce ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
olden, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 16:52, 13 Octombrie 2013
olden a scris:
EU am vrut sa intru in ASOCIATIE dar fara sa realizez am pus semnatura intr un tabel nominal in ALB , nici acum nu stiu daca aceea semnatura nu s a folosit la alt antet..

Dar acum contesta cineva calitatea dumneavoastra de proprietar membru al asociatiei?

DA , ADMINISTRATORUL care ne stabileste salariile si ne vinde spatii COMUNE, ceilalti habar au ce se intampla dar SEMNEAZA ORICE .
LEGALITATEA presupune un efort de asimilare a RESPONSABILITATILOR nu doar prezenta .
In urma relatarii de catre PRIMARIE am constatat ca nu avem fond de reparatii, avem fond de rulment dar fara sa existe o EVIDENTA clara totul e aruncat in registru de casa si atat , banii nu se depun in banca , dar unde se pastreaza ca ASOCIATIA nu are SEIF !!
EU i am intrebat si "NU STIU", "NU STIU , dar sunt platiti sa faca ce trebuie " , habar au unde si pe cine sa intrebe ca la PRIMARIE te trimit la plimbare , ei fug de MUNCA.
NU AVEM CENZOR la o activitate mai mare de 5 ani .
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
olden, utilizator
olden a scris:
DA , ADMINISTRATORUL care ne stabileste salariile si ne vinde spatii COMUNE,

Administratorul nu stabileste salariile celor care muncesc in asociatie ci comitetul executiv, oamenii alesi de dumneavoastra sa va reprezinte. Si cum adica "ne stabileste salariile"? Va stabileste salariul dumneavoastra?
Administratorul nu poate vinde spatii comerciale decat daca este proprietar de spatii comerciale asa cum poate sa-si vada masina lui sau televizorul lui daca este proprietarul acestora.
Vad ca postati mesaje greu de citit si de inteles, incarcate de majuscule si sublinieri care nu-si au rostul in exprimarea normala in limba romana. Va rog fiti mai clara si mai concisa in ceea ce spuneti. Prezentati pe scurt problema concreta, necazul, nedumerirea ce o aveti si poate o sa gasim impreuna calea de rezolvare.
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divizare asociatie de proprietari alinutza81_23_11 alinutza81_23_11 Asociatia de Proprietari din care fac parte , doreste sa se divida, astfel ca o scara se va constitui in Asociatie de Proprietari separata . Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Calcul taxe AlexaRotaru AlexaRotaru Buna ziua,va rog sa-mi spuneti cum se procedeaza in urmatoarea situatie....avem in imobil cu 10 apartamente si 4 spatii comerciale.Spatiile comerciale nu au ... (vezi toată discuția)
Fond de rulment bellefille bellefille Proprietarul unui spatiu comercial ,aflat la parterul unui imobil de locuinte ,care este inchiriat este obligat la plata fond rulment si daca da cum se ... (vezi toată discuția)