Buna seara, Va rog mult sa ma lamuriti cu urmatorul aspect:Pe rolul aceleiasi instante sunt doua dosare de contencios administrativ,depuse la termene diferite unul pentru refuz solutionare cerere, celalat anulare act administrativ,pirta aceiasi institutie,acelasi reclamant.In unul din ele instanta in urma cu 20 zile sa pronuntat deja.La termenul celuilat dosar pirita a cerut conexarea acestui dosar cu cel in care instanta sa pronuntat deja.Se poate aceasta conexare??Cum o putem respige?Va multumesc !!
Am uitat ceva important sa precizez .In primul dosar cel cu anulare act adm. pt.care instanta sa pronuntat desa ,mi sa respins cererea,nu am motivarea ,dar cred ca acum pirita profita de acest fapt si dupa ce a vazut sentinta cere conexarea desi nu sunt aceleasi cauze.
Ati uitat sa precizati nu "ceva important" ci singurul lucru important! Sper ca este vorba despre acelasi act administrativ, nu sunt doua cereri si alte aspecte importante de precizat!
In acest caz, dar numai in acest caz, situatia nu se schimba, exceptia nu poate fi primita iar doamna Schwarz a aratat in detaliu de ce. Parata avea la indemana cel putin alte doua exceptii de invocat, nu pe cea a conexitatii.
Cred ca ar trebui sa reveniti si sa ne explicati exact ce faceti.Daca primul dosar avea ca obiect anulare act, atunci despre ce refuz e vorba in a doua cerere?nu inteleg, imi pare rau.
Cum sa procedez
ContSters42601
Sunt doua dosare de contencios administrativ care au aceleasi pariti ,cauze cam asemanatoare ,dar alte capete de cerere.In prima instanta au fost date sentinte ... (vezi toată discuția)