avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA rambursare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

rambursare TVA

am deschis de cateva luni o firma platitoare de TVA , si as dori sa stiu ce inseamna rambursarea TVA-ului , ce criterii trebuiesc indeplinite , ce implica asta , cand se cere aceasta rambursare si ce acte sunt necesare .
Multumesc frumos ! :help:
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 08:55, 4 Iulie 2009
nu stiu ce sa zic , controlul asta suna straniu ptr ca nu cred ca o sa scap fara vreo amenda :rtfm:( nu neaparat ca as fi facut ceva nelegal, dar daca vor sa-ti gaseasca nereguli le vor gasi ) si daca mai stau si o luna pe capul meu , rambursarea asta de TVA devine un joc periculos .:surrender:

Daca sunteti la inceput nu ar trebui sa fie mari probleme.Mai depinde si de suma de rambursat, daca nu merita efortul, mai bine stati linistita.
:thumbup: Cred ca o sa mai astept putin , in cazul asta .
Multumesc ! =D>
davideg a scris:

Daca sunteti la inceput nu ar trebui sa fie mari probleme.Mai depinde si de suma de rambursat, daca nu merita efortul, mai bine stati linistita.


TVA-ul se poate returna in cazul in care in urma cu cativa ani am achizitionat un imobil pe care acum il declar punct de lucru?
Multumesc
Problema nu este daca e sau nu punct de lucru acest imobil.Nu asta este conditia.De ce nu ati dedus tva-ul la vremea respectiva?Dati mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare tva pe timpul constructiei amh amh Buna ziua. Am un teren pe care vreau sa fac un bloc de apartamente destinat vanzarii. Pot recupera TVA pe masura ce cladirea se construieste? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Tva TEI TEI Buna ziua, ANAF-ul in urma inspectiei fiscale efectuate in iunie 2011 au hotarat urmatoarele: - firma noastra are un client extern care nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Unde este sectiunea melodii ContSters109653 ContSters109653 Va rog sa-mi spuneti unde este sectiunea \"melodii\". Si de ce :D Multumesc. (vezi toată discuția)