avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz reangajare in intervalul celor 2 ani de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz reangajare in intervalul celor 2 ani de ingrijire copil

As vrea sa aflu daca exista vreo baza legala, conform careia ,angajatorul poate refuza reantoarcerea la serviciu a persoanei care are contractul suspendat 2 ani pentru ingrijire copil.
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:30, 28 Martie 2009
Angajatorul este obligat sa va primesca in momentul in care faceti cerere si il anuntati de intentia de a reveni la munca. Daca vi se refuza acest drep, adresati-va ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere dupa revenirea din ccc, fiind gravida din nou... danstoicastefan danstoicastefan Buna ziua. As vrea sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie: sotia este in CCC (pe o perioada de 2 ani) si trebuie sa se reintoarca la serviciu peste o jumatate ... (vezi toată discuția)
Preaviz Vio5 Vio5 Sunt in CIC. In data de 9.11.2009 mi-am depus cererea pentru a reveni la serviciu, mentionand data de 11.11.2009. Angajatorul nu mi-a dat acordul pe motivul ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Vioreld Vioreld Buna ziua. Eu, ca angajator, trebuie sa anunt la I.T.M. sau in alta parte daca o persoana intra in cic? Daca da, de ce documente e nevoie? (vezi toată discuția)