avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Se pedepseste casatoria de convenienta ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Se pedepseste casatoria de convenienta ?

daca te casatoresti cu un cetatean de alta nationalitate si o faci de convenienta ce riscuri poti avea ?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:47, 23 Octombrie 2013
Sigur ca o intrebare poate fi perceputa in mai multe moduri, nu e nicio problema ca nu o intelegem la fel. Eu zic ca nu o sa revina utilizatorul pentru aspectele civile ca nu acelea il intereseaza. In cazul casatoriilor de convenienta incheiate intre romani si cetateni straini au de castigat ambele parti daca le reuseste figura: strainii permis de sedere iar romanii avantaje materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie de convenienta ! alexsisco alexsisco Buna ziua , cine imi spune si mie ce efecte juridice mai are incheierea unei casatorii de convenienta ,pe langa anularea acesteia ? (vezi toată discuția)
Pasaport expirat in tara non-ue Ionut_Gabriel Ionut_Gabriel Buna ziua,situatia este putin mai dura,persoana in cauza ( mama unui prieten) acum aprox 2 ani,a facut casatorie de convenienta cu un cetatean egiptean.Dupa ... (vezi toată discuția)
Permis sedere temporara cetatean non ue crisvenro crisvenro Daca un cetatean non UE se casatoreste pe teritoriul Romaniei cu un cetatean roman, cetateanul non UE avand in momentul casatoriei viza turist care in multe ... (vezi toată discuția)