avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare

AM DAT COPILULUI NOSTRU UN APARTAMENT CU ACT DE VANZARE CUMPARARE, FARA CLAUZE, FARA DONATIE, el devenind unic proprietar.In momentual actual este casatorit, locuieste acolo cu sotia, dupa nunta, si as dori sa stiu daca e posibil, noi neavand alta proprietate , decat cea vanduta fiului din motive personale,-daca mai putem anula contractual, sau in ce conditii , sau ce variante ar fi sa le luam casa , ca mai pe intelesul tutturor nora nu merita asta a vrut de fapt de la fiul meu-respectiv casa.pare ilar -dar ma framanta problema asta f tare, mai ales ca vrea sa-l faca sa-l vanda sa cumpere altul ca sa devina si ea proprietar, acum fiind bun existent inainte de casatorie, ci nu comun.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 15:11, 24 Octombrie 2013
Zici tu ca s-a platit pretul, Adalbert, in vanzarea asta din motive personale? Hmmmm... care motive... cat de personale or legale sunt? Afecteaza au ba creditori, cauza actului?
Habar n-avem sa putem da o opinie legala.
~ Conținut șters la cerere ~
Adevarat a grait Seneca si nici nu stia atatea lucruri despre anularea contractelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa revendic apartamentul cumparat cu banii mei ioana_prof ioana_prof Buna ziua, Va prezint mai jos urmatoareal situatie, va rog sa ma ajutati cu o infomatie: -am oferit fiului meu in urma cu cativa ani o suma de bani sa-si ... (vezi toată discuția)
Conditii de impus intr-un contract privind o proprietate IonescuGavril IonescuGavril Buna ziua. Am vrea sa cumparam o casa pe numele fiului , dar sa o putem locui eu si sotia mea, pana la deces si pt ca fiul inca nu este casatorit punem raul ... (vezi toată discuția)
Bun propriu, modalitati de dobandire in timpul casatoriei ContSters172348 ContSters172348 buna ziua, doresc sa cumpar un apartament fiului meu care este casatorit.Ce forma juridica trebuie sa utilizez pentru ca imobilul sa nu fie supus partajului in ... (vezi toată discuția)