avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii neplatite pentru munca prestata in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii neplatite pentru munca prestata in strainatate

Am lucrat in franta timp de 10 luni , ne mintea ca avem contracte de munca , in toata aceasta perioada nu am primit banii , ne mintea ca nu ii face virament bancar patronul decat cand o sa terminam lucrarea , dar din potriva banii sau bagat pe fiecare luna , eram folositi ca sclavii..... Se poate sa ne mai primim aceii banii sau sa facem plangere catre politie persoanei care ne dus acolo , sa nu mai fac la altii oamenii cea ce ne-a facut noua.
Ne puteti indrauma care ce trebuie sa face
Va Multumim!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 31 Octombrie 2013
Puteti depune la ITM o sesizare prin care sa solicitati sa vi se comunice daca in baza de date REVISAL figurati cu c.i.m. si la ce societati.
Am fost la I.T.M , din pacate din 10 luni de munca , sunt doar 2 luni de contract , si aceste 2 luni pe firme diferite.
Se poate face ceva in aceasta situatie
Numai o actiune in instanta va poate reconstitui vechimea in munca.
Poi o actiune in instanta , pentru ce sa il dau in judecata , probe ca am lucrat pentru persoana respectiva , nu prea sunt , decat martorii , si acele 2 luni de munca cu contract....
Atunci veti pierde acea perioada lucrata fara c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intarzierea salariului - contract cu detasare in franta dandimofte dandimofte buna ziua , va rog sa-mi spuneti unde ma pot adresa pt recuperarea salariului de la o firma interim romaneasca , am semnat un contract de 2 luni cu detasare in ... (vezi toată discuția)
Cui ii pasa ca 52 muncitori detasati in strainatate, au acelasi salariu, minim pe economie si salariu in tara este platit doar pe hartie? ca se pare ca itm-ul nu are nimic de comentat ContSters298087 ContSters298087 Buna ziua! Cine ma poate ajuta, va rog, indrumandu-ma, unde sa ma adresez pentru urmatoarea problema? O societate care trimite muncitori in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Demisie fara salariu restant platit danielabalan_69 danielabalan_69 am lucrat la un fastfood un an de zile pe cartea de munca sunt cu 4 ore dar eu am lucratde la 8 la 17 adica 9 ore in loc de 4 avand doi asociati unul a plecat ... (vezi toată discuția)