avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare Proprietate , obligatii ???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare Proprietate , obligatii ???

Buna ziua ,

datorita unei situatii destul de complicate ,...actuala mea mama nu este cea naturala ,..., SUNT OBLIGAT SA FAC act de vanzare cumparare pe masa ei succesorala (5/8 din cea ramas de pe urma tatalui meu) , singurul act care ma pune la "adapost" vis-a-vis de terti mostenitori care pot aparea dupa moartea ei (surori, , frati , nepoti ,..etc),..., stiti cum este ?!
intrebarea mea ar fi , daca dupa acest act eu sunt in vreun fel obligat sa schimb titularul tuturor utilitatilor , intrucat eu n-am de gand sa vand in viitorul apropiat si-n plus de asta am de gand sa plec din tara pt. o perioada determinata si n-am timp de asemenea "alergaturi"
va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:07, 27 Octombrie 2013
Atunci alta e situatia. Fratii si nepotii (de frate) nu sunt mostenitori rezervatari, asa incat un testament ar putea fi de ajutor.
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2013
Liliana Gradinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare acte propietar casa raluci_b raluci_b Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum este cel mai bine sa procedez. Sun casatorita de 2 ani, sotul meu a mai fost casatorit inainte si are un copil din prima ... (vezi toată discuția)
Sunt infiata si vreau să stiu ce drepturi am după moartea părinților ... Alina Georgeana Alina Georgeana Sunt infiata si vreau să stiu ce drepturi am după moartea părinților mei adoptivi ,? (vezi toată discuția)
Testament - valabilitate BureteCristina BureteCristina Buna ziua. nu sunt casatorita si nu am copii. in schimb am ambii parinti biologici in viata, 2 frati din a doua casatorie a mamei si o sora din a doua ... (vezi toată discuția)