avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... contestare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

contestare proces verbal

va zic si eu ce a patit prietena mea.
au prins-o cu 72 km/in localitate.radarul era la intrare in localitate, au oprit-o la iesire si i-au comunicat viteza prin statie.Deci agentul constatator nu este cel care a intocmit proc. verbal?se poate face contestatie pe chestia asta (are sanse de castig)?
A doua chestie, i-au dat 6 puncte si amenda 360 lei.Parca punctul era 54 lei, adica 54x6=324 lei.Oricum si daca sa zicem punctul de amenda e 60 lei (caz in care e corect 360 amenda), au trecut pe pv ca se poate achita jumatate din amenda in 48 de ore, suma de 120 lei .Dupa matematica mea 120 nu e 1/2 din 360. Ce ziceti pe motivele astea are sanse sa se anuleze proc verbal?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:01, 4 Aprilie 2009
Daca amenda a fost platita....si se onstata de catre instanta ca a fost aplicata nelegal, atunci o sa vi se restituie amenda sau se va tine cont de ea la calculul impozitului pe imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agent constatator diferit de cel care a intocmit pv taras7d taras7d Salutare, Am fost oprit pentru ca \"a condus cu 91 km/h in localitate\", adica cu 31 km/h mai mult decat limita legala, in plus scrie si tipul ... (vezi toată discuția)
6 puncte pt ca nu am avut la mine talonul masinii,desii legea spune 4 puncte cyp424 cyp424 buna ziua aseara am mers sa duc masina la garaj,care e situat la 5 case departare de unde locuiesc,si nu am luat nici un act,nici macar telefonul cu ... (vezi toată discuția)
Contestare pv depasire viteza mariuslm mariuslm Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am fost amendat pentru depasirea limitei de viteza in localitate cu 86 km/h. Nu am semnat procesul verbal, iar astazi l-am ... (vezi toată discuția)