Buna ziua. In 3 octombrie am finalizat un proces de partaj . Asta la 1 an dupa incheirea divortului. Dansul cerea in total 9000 de euro care sustinea ca i-am cheltuit in interes propriu si iresponsabil. Cand am primit citatia avem sentimente amestecate de nervi cu o distractie copioasa. Asta este irelevant. Intrebarea mea este urmatoarea: daca depune recurs la sentinta are sanse de castig. Sentintaspune urmatoarele: accepta in parte cererea de chemare in judecata. Respinge cererea reclamantului de obligare a paratei la plata sumei x si respinge ocererea de obligare la plata cheltuielilor de judecata de catre parata. Admite cererea paratei de obligare la plata sumei de 1500 ron aceste constituind cheltuoeli avocatiale. Sper sa intelegeti fiindca am scris din ce mi-am amintit Va am citit peportalul judecatoriei. Va multumesc anticipat
Doamna, habar nu avem cum s-a pronuntat instanta, ce sa va spunem despre sanse de castig ale partii adverse?
ba scrieti ca s-a admis cererea lui in parte, ba ca s-a respins ca nefondata. Eu nu pricep cum s-a pronuntat, darmite sa imi si imaginez motive de recurs, probele din fond ca sa dau un verdict intr-o ceasca de cafea.
Mergeti la avocatul pe care l-ati avut.
Nu stiu cum sa ma explic mai clar eu doar am citat din ce scrie pe portal.just.ro Numarul dosarului este 13449/190/2012 daca cineva doreste sa vada exact. E doar sentinta si asta e scurta.
Nu cred sa aiba sanse de castig- vorbim de bani aflati in contul la care e titular, la care a acceptat pe toata perioada sa fiti imputernicit, nu a retras imuternicirea nici dupa ce ati cheltuit din bani, ati facut dovada ca banii ce au fost cheltuiti de dvs au fot in interesul familiei, dansul nu stie cati bani au fost cheltuiti, va datora intretinere si dvs si copilului, de aia i s-a respins ca nefondata si cred ca la recurs se va mentine aceasta hotarare.
Sa aveti succes !
Solutie proces!
haller
Buna ziua! As dori sa mi se explice si mie solutia din [b]apel[/b].
La prima instanta pe fond s-a dat urmatoarea solutie:
\\"Solutie: HOT.-Respinge ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca
ddaniel
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns:
In anul 2014 am dat in judecata o banca din Romania in care am reclamat clauzele abuzive in care am ... (vezi toată discuția)