avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prenatal

buna ziua ,am si eu o intrebare la dvs sunt insarcinata in 5 luni jumate si sunt angajata incepand cu data de 09 septembrie 2013 iar data aproximativa cand voi naste este29 februarie 2013 .pot beneficia de concediu prenatal daca atunci cand m-am angajat eram deja insarcinata?
Cel mai recent răspuns: camypos , utilizator 16:19, 16 Mai 2023
am inteles.eu ma gandeam ca din moment ce intru eu in prenatal si postnatal este obligatoriu ca eu sa intru si in concediul pentru cresterea copilului si sa beneficiez de acel stimulent de insertie dar eu din pacate nu indeplinesc conditiile ci sotul meu .va multumesc mult mi-ati fost de mare ajutor
Daca nu trebuie sa fie neaparat 12 luni, cat poate fi? Sau cele 12 luni trebuie sa fie consecutive? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului petreximera petreximera Buna seara ! Sotul meu lucreaza in cadrul armatei (m.a.p.n) cu contract incheiat din data de 7 martie 2012..dar inainte de a i se incheia acest contract a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil luat de tatal copilului andreeakatrina andreeakatrina Buna ziua ! Sotul meu va intra in postnatal pentru ca eu nu lucrez . Intrebarea mea este daca el este obligat sa si ia concediu sau sa faca vreun curs , ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pentru tatal copilului OanaSimion OanaSimion Buna ziua, As dori sa stiu cateva raspunsuri in privinta acestui stimulent de insertie. Sunt studenta ( din octombrie anul acesta, primul an de studiu). Sotul ... (vezi toată discuția)