avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscris fals, cercetat de instanta civila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscris fals, cercetat de instanta civila

Daca un act administrativ (care a produs efecte juridice) nu se gaseste inregistrat
in evidentele autoritatii emitente, poate reprezenta aceasta o proba temeinica pentru
declararea lui ca fiind fals?
Cel mai recent răspuns: ContSters90616 , utilizator 11:50, 21 Mai 2009
buna ziua! am intrat pe acest forum pt c nu mai stiu cat mai am de asteptat! va rog sa-mi spuneti cat dureaza o inscriere in fals, adica pe data de 10.10.2008 s-a horata de catre istanta insrierea in fals ( În baza disp. art. 183 Cod proc civilă înaintează Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti contractul de vânzare – cumpărare autentificat sub nr. 753/21.05.2007 de către BNP Pritavu Alexandra ªtrefania în vederea efectuării cercetărilor privind falsul invocat de reclamanţi. Suspendă judecata cauzei . Cu drept de recurs. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 10.10.2008. ) am dat exact termenii horatai de justitie.

Idee e in felul urmator: tata a cumparat un apart ( cu acte in regula) semnaturi, notar tot ce trebuie...dar omul intre timp a murit si au venit copii sa revendice acest apart. cu sustinerea ca a fost facut in fals!

Intrebarea mea este cat dureaza o asmenea procedura de inscriere in fals..pt ca au trecut ...8 luni si decizia de ai rechema in tribunal nu a aparut!

Va rog mult ajutati-mi sa-mi ziceti cat mai sureaza in astfel de cazuri!
Multumesc si astpet raspunsul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infractiuni si infractiuni grave bladeiii bladeiii În cazul în care o personă fizică ori juridică a săvârşit mai multe infracţiuni de ex: 1. Abuz în serviciu 2. Fals în înscrisuri oficiale ... (vezi toată discuția)
Legea 18/1991 - anulare contract vanzare cumparare dorelbaiu dorelbaiu O zi buna tuturor! Imi cer scuze daca se simte cineva agresat de volumul postarii. Poate fi un caz interesant! Dosarul se afla inaintea apelului, dupa un ... (vezi toată discuția)
Vreau sa declar nul un raspuns la o adresa catre instanta, pe o adresa fara toate semnaturile LaurentiuB LaurentiuB Pe o adresa eliberata de o primarie catre o o instanta judecatoreasca, ce se refera la o suprafata de teren intravilan in senul ca ce regim juridic are terenul ... (vezi toată discuția)