avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont bancar strain, in Romania nu am primit banii, in ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont bancar strain, in Romania nu am primit banii, in strainatate arata ca au fost trimisi

Buna ziua. Am un cont strain intr-o banca germana. De cateva zile nu primesc banii trimisi din Germania, de familie, in cont. Am fost sa intreb la banca in repetate randuri si mi s-a spus ca nu stiu nimic, nu au acces la datele contului, caci este cont strain. Ei nu au primit banii aici, dar ai mei imi spun ca in Germania arata ca s-au trimis si ca au venit in contul meu, deci ca acolo totul figureaza in regula. Ce as putea sa fac?
Cel mai recent răspuns: Radufloryn , utilizator 11:11, 4 August 2017
Buna ziua si eu sunt in aceiasi situatie de 3 sapt astept sa-mi intre banii in cont in urma unui transfer SEPA din Italia in Romania avand cont l BCR in euro.Am si dovda platii,am sunat si la banca din Italia iar ei mi-au spus ca banii se afla in Romania ls BCR dar cei de aici nu stiu nimic de nici un ban.cum as putea sa rezolv situatia tinand cont ca am 3 sapt de cand astept si e vorba de o suma destul de mare de bani multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bani trimisi din strainatate intr-un cont anulat luisa_toma luisa_toma Saptamana trecuta am trimisi niste bani din strainatate in Romania ( din cont in cont) Fiindca contul din Romania n-a fost folosit cam de 6 luni, s-a inchis ... (vezi toată discuția)
Problema virament bancar iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Problema virament bancar SEPA international. In urma unui transfer bancar SEPA din strainatate (dintr-o tara din uniunea europeana), in contul meu curent la ... (vezi toată discuția)