antonia77 a scris:
[
stimate forumist,
poate ne luminati si pe noi cu ceea ce inseamna in "domeniul imobiliar" promisiune de vanzare cumparare şi antecontract.
toata lumea stie ce se practica: intocmirea actelor pe genunchi mai ales cand vine vorba de agentii imobiliare.
toata lumea se fereste de cheltuieli inutile , asumnadu-si riscuri inimaginabile.
Nu vreau sa intru in discutii inutile cu dvs, dar se pare ca aveti impresia ca sunt "un agent imobiliar" cu un curs de 3 luni luat pe bani. DAca nu scrie in dreptul userului meu "avocat" sau "consilier juridic" nu inseamna neaparat ca nu sunt printre noi care detinem una din aceste calitati. Nu am scris tocmai pt ca nu sunt interesat sa "fac cariera" pe forum scriind mesaje doar de dragul de a-mi vedea scris numele pe forum.
Am vazut o gramada de "avocati sau juristi" ce dau niste raspunsuri absurde, de te intrebi pe ce lume traiesc.
Daca doriti o lectie ce inseamna o promisiune bilaterala de vanzare cumparare, ce inseamna un antecontract semnat la notar, certificat de un avocat sau sub semnatura privata, care este forta probanta a fiecaruia si orice altceva vreti sa mai cunoasteti despre ele, va invit la o fiscutie in privat, deoarece deviem de la subiectul acestui topic.