Cand se da decizia de incetare activitate a contractului de munca in cazul intrarii in insolventa a firmei, contractul fiind deja suspendat pentru concediul de crestere a copilului
Am o mare nelamurire si nu mai stiu pe ce cale sa o iau si pe cine sa intreb asa ca am decis sa apelez si la dvs.
In timp ce ma aflam in concediu de crestere a copilului, deci contractul de munca este suspendat, firma a intrat in insolventa. Pe 24.09.2012 s-au dat deciziile de incetare a contractelor de munca ale angajatilor firmei si mi-au dat si mie una.
Avand in vedere ca firma a dat faliment iar eu nu am unde sa ma intorc la munca dupa terminarea concediului de crestere a copilului, imi da dreptul la somaj.
Acum problema cea mare cu dosarul meu de somaj e ca decizia de incetare a contractului de munca, mi-au spus dansii, nu trebuia data pe 24.09.2013, pt ca eu aveam contractul suspendat si eram in concediu, ci cu data de 16.08.2013 deoarece pe 15.08.2013 mi s-a terminat concediul de crestere a copilului.
Vreau sa stiu daca e corect ce mi-au spus cei de la AJOFM si cine e responsabil de modificarea decizie, avand in vedere ca e falimentata.
Va rog daca imi puteti raspunde cat mai repede posibil ca nu stiu incotro s-o iau:((