eugarizn a scris:
..presedintele poate ocupa si aceasta functie ? dupa cate am inteles tot de la dumnneavoastra , nu.
Da, presedintele este membru al comitetului executiv si poate prelua oricare din atributiunile administratorului: tehnica, contabila sau casierie. Asa scrie in lege si asa am spus mereu. Nu am sustinut altceva.
Este adevarat ca munceste , dar nu prin "jongleriile" pe care le au facut.
Abia acum are sens supararea dumneavoastra pe presedinte. Nu conteaza amanuntele. Credeti ca lucrurile sunt in neregula, asta este. Pentru a elimina neregulile, asa cum vi s-a mai spus, alegeti alt presedinte. Dumneavoastra, proprietarii sunteti cei care hotarati si nu ITM-ul sau alte institutii. Aceste institutii pot da amenzi in cazul cand constata ca s-a incalcat legislatia dar mai ales atunci cand statul nu a incasat impozitul si contributiile, ceea ce nu este cazul in situatia presedintelui dumneavoastra.
Si daca ar fi cazul ca o institutie sa aplice amenda, aceasta nu poate diminua cu nimic "arderea la buzunar" a dumneavoastra, asa cum spuneti.
Nimeni din afara asociatiei nu va rezolva problema decat poate temporar, adica sanctioneaza daca este cazul, iar presedintele pote sa-si dea demisia sau nu. Dumneavoastra, proprietarii, puteti rezolva fara amenda, fara cheltuiala, fara institutii... simplu, alegand alti oameni in fruntea asociatiei.